Přejít na obsah

jake Samuraje k obleku i do prirody?

Doporučené příspěvky

No paráda, takže nakonec jsi vážně ultrašťastlivec, ta bílá je fajn co? ;) Tak ode mě gratulace k novému přírůstku, ať ti pěkně šlapou no a vítej v klubu...

Dekuju :thumbsup_anim:

Jinak se priznam, ze me ten bily cifernik dostal natolik, ze kdyz jsem je videl na opalene ruce meho kolegy v praci - byl jsem unesen. Opalena ruka a bily cifernik obklopen oceli - to je bomba!

Doma jsem pritelkyni zcizil samoopalovaci krem aby ma rucka (bohuzel se musim mazat uplne celej) mela tu spravnou barvu a mazu se jak metrosexual. Ale co by clovek pro dokonaly esteticky dojem a pro krasne hodinky neudelal, ze...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano ano, každá žena by chtěla prožít svůj sen, kdy se jí muž plně přizpůsobí. A my se zatím přizpůsobujeme jenom těm hodinkám. Taky jsem uvažoval, že budu muset koupit nové kolo, mé nové quartzky na sport k němu barevně nesedí, zdá se mi. ;) K bílému ciferníku tmavá ruka a k černému ciferníku zase bílá ruka? Aby někdo nedopadl jako Jackson čeče...

Odkaz ke komentáři

No pravdu mas, clovek by nemel zachazet do uplnych extremu.

Ale jak rika kamarad - velky kluci maj radi velky hracky a radi si vyhraji.

Jinak natirat se po koupeli jako kojenec me bavilo asi tri dny.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
No paráda, takže nakonec jsi vážně ultrašťastlivec, ta bílá je fajn co? ;) Tak ode mě gratulace k novému přírůstku, ať ti pěkně šlapou no a vítej v klubu...

já jsem celkem zatíženej na černou, ale zrovna tyhle jsou vážně pěkný

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...