dogee Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Mam doma jedny DOXA kapesni mechanicke hodinky. Nejsem zadny velky hodinar a tyto hodinky jsou spise rodinna vzpominka. Podstatou problemu je, ze se hodne predbihaji, skoro 1 min. za den. Chtel sem se zeptat, jestli muzu doma necim sam postelovat, aby se to nepredbihalo, nebo to mam urcite sverit hodinari?? Diky za pomoc
mechano Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Na fotce je vidět že někdo už reguloval kam až to šlo a zřejmě bez úspěchu. Svěř to odborníkům.
dehyd Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 ..ale dobře vybírej, než to někam dáš. Doporučuji nejprve prostudovat toto vlákno (zkušenosti členů s hodinářskými servisy): http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1208
dogee Odesláno 23. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2006 ja sem z Brna a tady znam jenom jednoho hodinare, ten mi je taky opravil (nechci delat reklamu, ale opravu delal pan KONECNY, Brno, Masna ulice - ma tam takovej malej kramek, alchymistickou laborator:)) mechanicky hodinky v Brne prodava firma HANAK, ale s nima nemam zadny zkusenosti, navic se nepohybuji v jejich cilove skupine zakazniku hodinky mi delaji asi 1 min. za den, coz je az moc snad je pan Konecny trochu usmerni...
Andreas Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Hezky mi opravili kapesní hodninky v Praze v Mikulanské ulici - ale upřímně řečeno, s jednou minutou bych se jakžtakž smířil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se