Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Proč?
Nevím teď přesně, ale prý u řady leteckých společností to předpisem není dovoleno. Prý kvůli interferenci s palubní elektronikou nebo co. Jak se to ale ovlivňuje nevím, že by se hodinky špatně seřídily a pilot pak blbě letěl :D Je to sranda když např. u Citizenů jsou i letecký stupnice. Ale jsou tu na to určitě větší odborníci... Upraveno uživatelem ramon
Odesláno

+ rádiem řízené. Tohle má Casio výborně vymakané. Tento konkrétní model přijímá signál v Evropě a v USA, neumí Japonsko, Austráliii (tam hodinky fachají jako normální quartzky).

+ solární. Není se čeho obávat, funguje to dobře (i když nejlepší solární napájení má Citizen). Výhoda solárního napájení je to, že se hodinky nemusí zbytečně otevírat a přetěsňovat

+/- minerální sklo. Minerální sklo má nevýhodu, že není tak odolné proti odření jako safírové, není však tak křehké.

- pouzdro hodinek je kombinace plast a ocel.

- přijde mi, že mají až příliš nudný a laciný vzhled (osobní názor)

Odesláno

Jo, ještě jedno subjektivní mínus. Nelíbí se mi podsvětlení ledkama které Casio používá, je zkrátka děsné. Tady z mého pohledu jasně vede Timex Indiglo. To je pošušňání.

Odesláno
Co si myslíš o těch Torgeonech?

Bohužel nic, neznám je :) Jen si uvědom, že ne všechno co je Švýcarské je automaticky kvalitní. Mám velmi špatné zkušenosti s hodinkama Victorinox a zas naopak velmi dobré zkušenosti s hodinkama Wenger. Nevím jestli ty Torgoeny tu někdo vůbec prodává, tak abys třeba neměl potíže se servisem (někdy se může stát noční můrou výměna baterek s přetěsněním)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...