dogee Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 zdravim vsechny, nenakupoval nekdo z Vas hodinky na tomto serveru: http://www.aviator-watch.com/? vase zkusenosti? maji docela dobry ceny, ale nechci kupovat zajice v pytli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 Sáákryš, některý modely jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 (upraveno) chvíli jsem se tím prokousával, mraky všelijakých hodinek, dokonce třeba takové http://www.poljot1.com/html_jewels/big_oth...t_diver_a_1.htm Upraveno 12. června 2008 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogee Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 to je slusnej mix ale primarne zajima, jestli s nima nejsou problemy s placenim a zasilanim koupeneho zbozi chvíli jsem se tím prokousával, mraky všelijakých hodinek, dokonce třeba takové http://www.poljot1.com/html_jewels/big_oth...t_diver_a_1.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2009 trochu opráším staré vlákno. V tomto e-shopu jsem objednal hodinky. Poslali mailem info k platbě paypalem, platba bez problémů. Teď čekám na hodinky. Psal jsem mail, kdy je asi pošle a odpověď byla ve smyslu, že je čeká od dodavatele a doufá, že dojdou do pátku, aby mi je poslal, protože pak odjíždí na týden do Francie. Máte někdo hodinky koupené v tomto e-shopu? Jak jste spokojeni s tímto prodejcem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 tak hodinky z aviator-watch už jsou doma. Vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 V pátek 6.11.2009 jsem na aviator-watch.com objednal hodinky. Došel mi mail potvrzující objednávku, od té doby ticho po pěšině. Peníze si ještě nestáhli, mail nenapsali. Ve středu jsem psal mail jak to vypadá, zatím bez odpovědi... tak jsem zvědav jestli se dočkám :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 V pátek 6.11.2009 jsem na aviator-watch.com objednal hodinky. Došel mi mail potvrzující objednávku, od té doby ticho po pěšině. Peníze si ještě nestáhli, mail nenapsali. Ve středu jsem psal mail jak to vypadá, zatím bez odpovědi... tak jsem zvědav jestli se dočkám :-( Každý si musí udělat svou zkušennost sám Každopádně, když bych si chěl dneska koupit BEZPROBLÉMOVĚ ruské hodinky, kupoval bych opět na www.poljot24.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Každý si musí udělat svou zkušennost sám Každopádně, když bych si chěl dneska koupit BEZPROBLÉMOVĚ ruské hodinky, kupoval bych opět na www.poljot24.de Tam bohužel nemají to co chci. Kampmannovi jsem psal taky, ale taktéž bez odpovědi. Nevím, žeby nikdo nerozumněl anglicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Tak jsem včera večer dostal odpověď. Buhužel model, který jsem si objednal je už vyprodaný, takže mi nabídli jiný se zajímavou slevou. Jinak doporučuji spíše vybírat na adrese http://www.aviation-time.com . Je to tentýž obchod, ale vypadá to, že tam mají aktuálnější statusy "in stock". Takže mám objednáno. Posílají z německa, takže nehrozí žádné clo. Jsem zvědavý kdy dojdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Tak jim to trvalo docela dlouho, ale hodinky jsou konečně doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 tak sup s nimi do chlubiacehop vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Domů se dostanu až o víkendu, tak pak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se