Přejít na obsah

http://www.aviator-watch.com/ - mate s nimi zkusenosti

Doporučené příspěvky

• Po roku...

trochu opráším staré vlákno. V tomto e-shopu jsem objednal hodinky. Poslali mailem info k platbě paypalem, platba bez problémů. Teď čekám na hodinky. Psal jsem mail, kdy je asi pošle a odpověď byla ve smyslu, že je čeká od dodavatele a doufá, že dojdou do pátku, aby mi je poslal, protože pak odjíždí na týden do Francie.

Máte někdo hodinky koupené v tomto e-shopu? Jak jste spokojeni s tímto prodejcem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

V pátek 6.11.2009 jsem na aviator-watch.com objednal hodinky. Došel mi mail potvrzující objednávku, od té doby ticho po pěšině. Peníze si ještě nestáhli, mail nenapsali. Ve středu jsem psal mail jak to vypadá, zatím bez odpovědi... tak jsem zvědav jestli se dočkám :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra
V pátek 6.11.2009 jsem na aviator-watch.com objednal hodinky. Došel mi mail potvrzující objednávku, od té doby ticho po pěšině. Peníze si ještě nestáhli, mail nenapsali. Ve středu jsem psal mail jak to vypadá, zatím bez odpovědi... tak jsem zvědav jestli se dočkám :-(

Každý si musí udělat svou zkušennost sám :) Každopádně, když bych si chěl dneska koupit BEZPROBLÉMOVĚ ruské hodinky, kupoval bych opět na www.poljot24.de ;)

Odkaz ke komentáři

Každý si musí udělat svou zkušennost sám :) Každopádně, když bych si chěl dneska koupit BEZPROBLÉMOVĚ ruské hodinky, kupoval bych opět na www.poljot24.de ;)

Tam bohužel nemají to co chci. Kampmannovi jsem psal taky, ale taktéž bez odpovědi. Nevím, žeby nikdo nerozumněl anglicky?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera večer dostal odpověď. Buhužel model, který jsem si objednal je už vyprodaný, takže mi nabídli jiný se zajímavou slevou. Jinak doporučuji spíše vybírat na adrese http://www.aviation-time.com . Je to tentýž obchod, ale vypadá to, že tam mají aktuálnější statusy "in stock". Takže mám objednáno. Posílají z německa, takže nehrozí žádné clo. Jsem zvědavý kdy dojdou :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...