Kalifx Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Zdá se, že restylingem prošel i tento model.
Andreas.ks Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 A ten je tedy moc pěknej... Nějakou dobu jsem koukal i po tom původním, nicméně tento je mnohem hezčí... (Nebo žeby to dělala jen ta kobimance růžového zlacení a gumy? )
Kalifx Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Andreas.ks napsal: A ten je tedy moc pěknej... Nějakou dobu jsem koukal i po tom původním, nicméně tento je mnohem hezčí... (Nebo žeby to dělala jen ta kobimance růžového zlacení a gumy? ) Nevím. Možná od všeho trochu... jiný ručky, hezkej gumovej řemen Ale jak se tak na ně koukám, tak bych si je opravdu dovedl představit na mé ruce i v této materiálové kombinaci... a to jinak růžový zlato doslova... nemám rád
Andreas.ks Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Já bych si je také rád představil... na podobně zlacené hamiltony jsem již pošilhával, nicméně tyhle se jim obzvláště povedly... Zajímalo by mě jen, jakou má takové zlacení "trvanlivost"? Jestli se za pár let neošoupe a "neopotí" jako u starých hodinek, resp. u asijské produkce...
Kalifx Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Andreas.ks napsal: Já bych si je také rád představil... na podobně zlacené hamiltony jsem již pošilhával, nicméně tyhle se jim obzvláště povedly... Zajímalo by mě jen, jakou má takové zlacení "trvanlivost"? Jestli se za pár let neošoupe a "neopotí" jako u starých hodinek, resp. u asijské produkce... Pokud je to alespoň 10 mikronů, tak by to mělo být OK. PRIM také, tuším, na tuto hodnotu zlatí pouzdra...
Andreas.ks Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Kde jsi je vlastně objevil? na stránkách hamiltonu ještě nejsou, ani na té adrese co je na fotce jsem je nenašel...
Kalifx Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Andreas.ks napsal: Kde jsi je vlastně objevil? na stránkách hamiltonu ještě nejsou, ani na té adrese co je na fotce jsem je nenašel... Tady
spiderer Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Tak tyhle hamiltony jsou opravdu moc hezke! Taky se mi libi i v kombinaci guma/ruzove zlaceni, jen si nejsem jisty, jestli bych to takhle i unosil, nevite zdali se budou delat i v oceli/guma?
MarcelG Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 spiderer napsal: Tak tyhle hamiltony jsou opravdu moc hezke! Taky se mi libi i v kombinaci guma/ruzove zlaceni, jen si nejsem jisty, jestli bych to takhle i unosil, nevite zdali se budou delat i v oceli/guma? Tak na Tyto Hamiltony mám už delší dobu taky zálusk a v této verzi vypadají dost dobře!!! Mám nad čím přemýšlet, no
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se