Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ten je tedy moc pěknej... Nějakou dobu jsem koukal i po tom původním, nicméně tento je mnohem hezčí... (Nebo žeby to dělala jen ta kobimance růžového zlacení a gumy? )

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
A ten je tedy moc pěknej... Nějakou dobu jsem koukal i po tom původním, nicméně tento je mnohem hezčí... (Nebo žeby to dělala jen ta kobimance růžového zlacení a gumy? )

Nevím. Možná od všeho trochu... jiný ručky, hezkej gumovej řemen :) Ale jak se tak na ně koukám, tak bych si je opravdu dovedl představit na mé ruce i v této materiálové kombinaci... a to jinak růžový zlato doslova... nemám rád :)

Odesláno

Já bych si je také rád představil... na podobně zlacené hamiltony jsem již pošilhával, nicméně tyhle se jim obzvláště povedly...

Zajímalo by mě jen, jakou má takové zlacení "trvanlivost"? Jestli se za pár let neošoupe a "neopotí" jako u starých hodinek, resp. u asijské produkce...

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Já bych si je také rád představil... na podobně zlacené hamiltony jsem již pošilhával, nicméně tyhle se jim obzvláště povedly...

Zajímalo by mě jen, jakou má takové zlacení "trvanlivost"? Jestli se za pár let neošoupe a "neopotí" jako u starých hodinek, resp. u asijské produkce...

Pokud je to alespoň 10 mikronů, tak by to mělo být OK. PRIM také, tuším, na tuto hodnotu zlatí pouzdra...

Odesláno

Tak tyhle hamiltony jsou opravdu moc hezke! Taky se mi libi i v kombinaci guma/ruzove zlaceni, jen si nejsem jisty, jestli bych to takhle i unosil, nevite zdali se budou delat i v oceli/guma? ;)

• po měsících...
Odesláno
  spiderer napsal:
Tak tyhle hamiltony jsou opravdu moc hezke! Taky se mi libi i v kombinaci guma/ruzove zlaceni, jen si nejsem jisty, jestli bych to takhle i unosil, nevite zdali se budou delat i v oceli/guma? ;)

Tak na Tyto Hamiltony mám už delší dobu taky zálusk a v této verzi vypadají dost dobře!!! Mám nad čím přemýšlet, no

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...