New Milis Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Teda tohle jsou baga! S těma bych se nebál ani sám doma... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...hlink:middle:us Ten tah a ta spona jsou perfektní. Kupte je někdo!!!!
Filipes Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Milisi, ještě jedno vlákno založit by nebylo marný - třeba o tom, že by ses s nima nebál ani vlka nic
New Milis Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Milisi, ještě jedno vlákno založit by nebylo marný - třeba o tom, že by ses s nima nebál ani vlka nic Vlka se trochu bojím, jestli mi rozumíš....
snake Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Teda tohle jsou baga! S těma bych se nebál ani sám doma... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...hlink:middle:us Ten tah a ta spona jsou perfektní. Kupte je někdo!!!! Tohle se mi zase po dlouhé době zalíbilo...ale nemám účet na ebay...a máte někdo zkušenost s velikostí 48mm?
snake Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Tohle se mi zase po dlouhé době zalíbilo...ale nemám účet na ebay...a máte někdo zkušenost s velikostí 48mm? Nikomu se nelíbí???žádný komentář nebo pomoc s nákupem?tohle asi nebude mít na ruce každý...
Kalifx Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Nikomu se nelíbí???žádný komentář nebo pomoc s nákupem?tohle asi nebude mít na ruce každý... Obrať se na uživatele s nickem Kubson. Pokud bude mít čas, tak si myslím, že ti pomůže
snake Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Obrať se na uživatele s nickem Kubson. Pokud bude mít čas, tak si myslím, že ti pomůže Díky,už jsem mu napsal,tak uvidíme...tobě se nelíbí?
Kalifx Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Díky,už jsem mu napsal,tak uvidíme...tobě se nelíbí? Ale cožpak o to, líbí. A dost. I na tu moji pazouru by byly dobrý. Jenomže mám stop stav. Prostě jsem si řek, že až něco prodám, koupím možná další. Ale na ten prodej ňák moc netlačím, takže se asi hned tak nakupovat nebude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se