cigi Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 krásný, tyhle rolexy, gratuluju. Bez lupy skoro hezčí, než submarinery a určitě mnohem krásnější, než nové deep sea. čím se vlastně ještě liší od submarinerů (date) kromě lupy a heliového ventilu?
Pedroso Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 To je prostě paráda, klasika která neumírá
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 pekny kusok keby som premyslal nad rolexom ucinil by som na 90 percent rovnaky vyber
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 vojt napsal: Skvělý! Těším se na fotky tvých kousků. BTW, děsně mě baví ta velikost 40mm, proporce hodinek jsou vymyšlený, působí to pěkně masivně. Jsem zvyklý na větší hodinky, ale tyhle mně hned sedly, prostě jako obnošená kožená bunda u rolexu je podla mna 40 mm uplny ideal....asi to robi ta kombinacia ocel-ocel ale mne sa proste male nikedy na ruke nezdali....napr take IWC spitfire chrono alebo pilot chrono, ktore su 42mm sa mi zdali akesi male
vojt Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2008 cigi napsal: krásný, tyhle rolexy, gratuluju. Bez lupy skoro hezčí, než submarinery a určitě mnohem krásnější, než nové deep sea. čím se vlastně ještě liší od submarinerů (date) kromě lupy a heliového ventilu? Sea-dweller má o 1 mm silnější dýnko i sklíčko, o 1 mm menší průměr číselníku a o něco širší ten zubatej kroužek na lunetě. Verk je stejnej.. Nové Deep-Sea se mě taky moc nedotkly, vlastně mě trochu zklamalo, že přestali dělat tenhle klasickej model, protože když se něco vyrábí takhle dlouho, pro mě to představuje skutečnou hodnotu.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 (upraveno) Hele ANT ty mě neštvi. Včera večer jsem po displeji honil nějakou mušku, než jsem si všiml tvého avataru! Upraveno 19. června 2008 uživatelem Kamil
vojt Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Nemůžu se jich nabažit. Jsou fantastický. Přál bych každýmu takovou radost z hodinek, jakou mám teď já. Tady je pár zásahů:
rorda Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Další legenda na fóru ... Gratulace k pěknýmu kousku!
MarTekK Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 zdravim Wojtu a dodatečně ještě gratuluju i virtuálně.. to je prostě jinej levlik tyhle časoměrky
straka Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 ROLEX BOL PRVÝ POD VODOU! GRATULÁCIA.
Pekos Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 straka napsal: ROLEX BOL PRVÝ POD VODOU! GRATULÁCIA. Ty jsi blesk! Předloni jsem si koupil už ani nevím co, nechtěl bys mi pogratulovat?
mnovace Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 já z nich byl taky nadšený, než jsem si je zkusil na ruce, bohužel jsem si nemohl zvyknout na to, že jsou malé
watch Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Gratuluji! Opravdu krasne hodinky a klasika prvni tridy. Uplne nechapu, co vedlo firmu Rolex k tomu, ukoncit vyrobu tak klasickeho modelu. Deepsea jsou jiste technicka lahudka, ale pro vetsinu lidi celkem nepouzitelne. Vyber Rolex-hodinek bez lupy se tim velice omezil na Explorer 1, Daytona a par dalsich modelu bez data. Deepsea skoro vsude nabizeji se slevou, to je docela unikatni situace pro uplne novy Rolex-model. Ale treba je Rolex zase zacne vyrabet, kdo vi....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se