comm007 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Všimli jste si dnešní jemné změny ve struktuře kolekce na webu Primu? Např. Linea C40, Pavou C34 ... http://www.prim.cz/kolekce/
rorda Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Jakej rozdíl může bejt mezi Lineama 40 a C40?!?
skalis Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Jestli dobre koukam, tak jsou ty modely nove... Je to tak? Napr. Elegant C36 (remake "traktoru", http://www.prim.cz/kolekce/elegantC36) nebo damske Linea C24 (http://www.prim.cz/foto?2259-Linea24C-Damasteel-back-r.jpg). Nevite, co je zac kalibr 81? Uvidime, co se objevi u tech modelu bez aktualni fotodokumentace...
docent_tecka Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 ...dlouho jsem se na web nedival a tohle je pro mne novinka http://www.prim.cz/kolekce/elegantC36
utrejch Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 U popisu tech damskych je napsano cylindricke sklo ... takze to bude asi ta zmena
rorda Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 U popisu tech damskych je napsano cylindricke sklo ... takze to bude asi ta zmenaAha, takže C jako cylindrické ...
Churchill Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ale ty ceny, jsem málem spadl ze židle ... Takže mechanické hodinky pro manželku asi koupím jinde
mmmara Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 No obávám, se že kromě toho, že došlo ke změnám v sekci kolekce, tak došlo k mnohem zásadnější změně a to k růstu cen. Neprojížděl sem všechny modely, ale ty co jsem si pamatoval, tak určitě, tak bohužel další smutná zpráva
utrejch Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 No obávám, se že kromě toho, že došlo ke změnám v sekci kolekce, tak došlo k mnohem zásadnější změně a to k růstu cen. Neprojížděl sem všechny modely, ale ty co jsem si pamatoval, tak určitě, tak bohužel další smutná zpráva Zebrik je vysoky, musi se splhat. Za deset let uz budou na urovni pateku.
skalis Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ted koukam, ze ty ceny fakt vyletely! To jsem necekal. Treba Linea 40, podle me jedny z nejkrasnejsich hodinek z nabidky stouply z celkem sympatickych 16k o vice nez tretinu A nejen ony. No, pokud si zakaznika najdou, tak je to naprosto v poradku, jen se mi cenove zase o kus vzdalily...
New Milis Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Zebrik je vysoky, musi se splhat. Za deset let uz budou na urovni pateku. To se bojím, že už dnes jsou RELATIVNĚ dražší... :D IGEN za 40 papouchů, cal. 68, nerezový otočný kroužek bez aretace Hint Private Edition - 65k. - to bylo o tý p.e. keců... Upraveno 18. června 2008 uživatelem New Milis
Návštěvník tolja Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Jako fandovi starých primek mi to nedá, abych si nepřihřál polívčičku Po shlédnutí fotky "novinky" Elegant 36 jsem trochu na rozpacích. Samozřejmě jsem je srovnával s historickou předlohou, a staré "traktorky" jsou v mých očích povedenější a vyváženější. Na nových mi trochu vadí zvýrazněná mimostředka. A opět mne udeřila do oka, stejně jako u Igen 38 vystouplá korunka. U Igenů s manuálním nátahem to z hlediska funkčnosti ještě jakžtakž chápu, ale u automatu mi to přijde zbytečné. Abych jen nehaněl, tak se mi docela líbí umístění datumky blíž k okraji číselníku. Škoda jen, že je taková nevýrazná - ten černě orámovaný lichoběžník na traktorech má něco do sebe. Pro názornost přikládám fotky - Elegant 36 je samozřejmě vypůjčená z webu prim.cz. Co si o tom myslíte Vy? (abyste pořád jen neskuhrali nad cenami) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2008 uživatelem tolja
New Milis Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Jako fandovi starých primek mi to nedá, abych si nepřihřál polívčičku Po shlédnutí fotky "novinky" Elegant 36 jsem trochu na rozpacích. Samozřejmě jsem je srovnával s historickou předlohou, a staré "traktorky" jsou v mých očích povedenější a vyváženější. Na nových mi trochu vadí zvýrazněná mimostředka. A opět mne udeřila do oka, stejně jako u Igen 38 vystouplá korunka. U Igenů s manuálním nátahem to z hlediska funkčnosti ještě jakžtakž chápu, ale u automatu mi to přijde zbytečné. Abych jen nehaněl, tak se mi docela líbí umístění datumky blíž k okraji číselníku. Škoda jen, že je taková nevýrazná - ten černě orámovaný lichoběžník na traktorech má něco do sebe. Pro názornost přikládám fotky - Elegant 36 je samozřejmě vypůjčená z webu prim.cz. Co si o tom myslíte Vy? (abyste pořád jen neskuhrali nad cenami) Koukám řemeny na Diplomaty 40 už přišly... Sláva. Tady u těch hodinek mě připadá normální snad jen pouzdro a ručičky. Ta korunka má šutr? Velmi vkusné. Ciferník, s vlisovanejma pozlacenejma indexama je lacinej z 10 metrů a oblouk nápisu manufacture, ten to korunuje. Nicméně cena se mi zdá, za platinové hodinky, výtečná.
docent_tecka Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Samozřejmě jsem je srovnával s historickou předlohou, a staré "traktorky" jsou v mých očích povedenější a vyváženější. Na nových mi trochu vadí zvýrazněná mimostředka. A opět mne udeřila do oka, stejně jako u Igen 38 vystouplá korunka. ta mimostredka je opravdu na fotkach divna - skoro mi to pripomina situaci, kdy cinane okopirovali motorku Blata vcetne sjete pneumatiky - taky mam totiz doma jedny traktorky se sedym pruhem, ktere maji vydrene kolecko od spatne nasazene vterinovky
New X-Bob Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Mě se ty Elegance celkem líbí až na (podle mě) hroznou korunku. Takový novotvar na boku. Původní originální tvar korunky je podle mě hezčí, nenásilný. BTW - taky mě překvapila cena Lineí 40, ještě, že jsem si je pořídil včas. Teď už by na ně neměl
utrejch Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Mě se ty Elegance celkem líbí až na (podle mě) hroznou korunku. Takový novotvar na boku. Původní originální tvar korunky je podle mě hezčí, nenásilný. By me zajimalo, ktery blazen si je ochoten dneska koupit za sedumdesat papouchu hodinky s prumerem 36 mm. Dalsi vec ktera me zarazi je to, zda elton neumi udelat jedine hodinky, ktere by nebyly kopii nejakeho predesleho modelu. To uz je vazne postavene na hlavu. Nicmene musime ocenit ze cifernik nevypada jako natisteny na papir.
cigi Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 (upraveno) Ta zvýrazněná (zapuštěná plocha) vteřinovka je podle mě celkem fajn, všichni volají po plastickém ciferníku, tak ho maj, výtvarně i jinak je to zcela neutrální a alspoň je rozdíl od původního modelu - mě to tam zapadá. Datumka musí být dál od středu (jiný kalibr) a je logicky větší, takže se tam rámeček nevejde a ani myslím být nemusí a taky nějak jakoby se ztrácely ty tečky minut u datumky - je to tam na těsno - ale to je primovo poznávací znamení, že takhle zachází s datumkou a je to legitimní a zas mi to tam zapadá. Korunka má tvar jako původní kabašonový z pavouků, jen je masivnější a to proto, aby se do ní vešlo těsnění - jinak to zatím prim neumí (ani nevím, jestli to vůbec jde). Ostatně, obří působí jen ve srovnání s původním modelem. Celkově musím gratulovat, protože se mi to zdá jedna z nejpovedenějších aktualizací. Sám bych asi zkusil udělat větší mimostředku, jako na původním modelu, nebo co nejblíže k němu a taky bych zkusil všechny tečky minut vypustit, nebo dát do šedýho mezikruží, takhle mi to přijde takový otrocký dle původního modelu. Překvapuje mě, že zrovna pro utrejcha a new milise jsou drahý.... při sebevědomí, kterým tady ti dva hýří. Upraveno 19. června 2008 uživatelem cigi
New Milis Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Ta zvýrazněná (zapuštěná plocha) vteřinovka je podle mě celkem fajn, všichni volají po plastickém ciferníku, tak ho maj, výtvarně i jinak je to zcela neutrální a alspoň je rozdíl od původního modelu - mě to tam zapadá. Datumka musí být dál od středu (jiný kalibr) a je logicky větší, takže se tam rámeček nevejde a ani myslím být nemusí a taky nějak jakoby se ztrácely ty tečky minut u datumky - je to tam na těsno - ale to je primovo poznávací znamení, že takhle zachází s datumkou a je to legitimní a zas mi to tam zapadá. Korunka má tvar jako původní kabašonový z pavouků, jen je masivnější a to proto, aby se do ní vešlo těsnění - jinak to zatím prim neumí (ani nevím, jestli to vůbec jde). Ostatně, obří působí jen ve srovnání s původním modelem. Celkově musím gratulovat, protože se mi to zdá jedna z nejpovedenějších aktualizací. Sám bych asi zkusil udělat větší mimostředku, jako na původním modelu, nebo co nejblíže k němu a taky bych zkusil všechny tečky minut vypustit, nebo dát do šedýho mezikruží, takhle mi to přijde takový otrocký dle původního modelu. Překvapuje mě, že zrovna pro utrejcha a new milise jsou drahý.... při sebevědomí, kterým tady ti dva hýří. Jako by mě byla drahá Dacia Logan za 700k. Za 250k uznávám, že je to dobrý auto. :D
xmenm05 Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Mě se ty Elegance celkem líbí až na (podle mě) hroznou korunku. Takový novotvar na boku. Původní originální tvar korunky je podle mě hezčí, nenásilný. BTW - taky mě překvapila cena Lineí 40, ještě, že jsem si je pořídil včas. Teď už by na ně neměl Ta úprava cen se udála přibližně před rokem a 3 měsíci http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5670&hl=
New X-Bob Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 ne ne, tam byla úprava jen toho modelu 36, model 40 tehdy neposkočil na 21 t. Nebo se pletu???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se