Koci Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 17.6. se v ostravské ČEZ Aréně konal koncert legendy světového heavy metalu Judas Priest, já jsem samozřejmě nemohl chybět. Koncert začal v 8 hodin předkapelou Citron, kterou jsem ještě nikdy naživo neviděl a znal jenom pár písniček a musím říct, že to byl opravdu kvalitní výkon, který tito ostravští matadoři předvedli. Hráli asi 45 minut a jejich hardrock se mi líbil, ale všichni samozřejmě očekávali příchod hlavní kapely. Judas Priest se objevili na pódiu asi v 9:10 za tónů dvou písní ze svého aktuálně vydaného alba Nostradamus. Úplný úvod začal songem Dawn of Creation, po kterém následovala podle mě nejlepší kousek nového alba Prophecy (I am Nostradamus se mi ještě teď ozývá v uších). Po tomto představení nového alba už následovaly v rychlém sledu velice známé kusy, které ovlivnily vývoj heavy metalu nebo spíše určovaly jeho vývoj: Painkiller, Hell Bent For Leather, Breaking the Law, Green Manalishi, Electric Eye, Sinner. Výkony kataristů, bubeníka i Roba byly naprosto fantastické, jejich nasazení, podporované nadšeným povzbuzováním nás posluchačů, taky. Travis pořád vyhazoval pravou paličku 5 metrů do vzduchu, zatímco druhou neuveřitelně přehmatával. Rob Halford vyzpíval všechno jak to známe z CD a samozřejmě se před skladbou Hell Bent For Leather ozval ze zákulisí mohutný zvuk Harleye, se kterým pak Rob přijede na scénu. No a když jsem při závěrečné děkovačce chytil trsátko Glenna Tiptona, byl sice koncert u konce, ale já na něj budu vzpomínat do konce života. A kamarád po východu z haly výstižně vyřkl: "Teď už můžu umřít."
Gilius Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 hmmm...fuck...ani jsem nevěděl,že tu mají být.....tak to jsem prokaučoval......
Koci Odesláno 18. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ještě máš možnost: 3.7. jsou v Liberci spolu s Cavalera Conspiracy...
Gilius Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ještě máš možnost: 3.7. jsou v Liberci spolu s Cavalera Conspiracy... Už jsem taky zjistil,díky....uvidím,jak s prací...jestli se mi podaří uvolnit.Asi budu muset začít dělat woodoo......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se