Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To by ušlo. 

Ahoj, někdo mi Tě tu nedávno doporučoval, náhodou nemáš nějaké pěkné jedničky na prodej?

Odesláno

Kdybys o nějakých věděl, tak mne neváhej kontaktovat. :D

Ne, bohužel opravdu nemám. 

tak nic, nevíš aspoň o orlíkách :D

• po měsících...
Odesláno

Dobry vecer,

potreboval by som poradit. Nasiel som inzerat na prim sport 1. Vyzeraju celkom zachovalo. prikladam aj par foto ktore my zaslal predajca. Puzdro vyzera pouzivane ako original. Ale ten cifernik sa mi nezda.

https://ostatne.bazos.sk/inzerat/108492589/hodinky-prim-sport-i.php

Jestli máš facebook, zeptej se buď ve skupině primkaři, nebo ve skupině československé hodinky prim - opravujeme si sami nebo sbíráme. Tam většinou odpoví hned. Jinak cifr se mi zdá ok ale kluci tam to poznají líp. vložka lunety nic moc. Na lítačku dobrý.
Odesláno

Dobry vecer,

potreboval by som poradit. Nasiel som inzerat na prim sport 1. Vyzeraju celkom zachovalo. prikladam aj par foto ktore my zaslal predajca. Puzdro vyzera pouzivane ako original. Ale ten cifernik sa mi nezda.

https://ostatne.bazos.sk/inzerat/108492589/hodinky-prim-sport-i.php

Jestli máš facebook, zeptej se buď ve skupině primkaři, nebo ve skupině československé hodinky prim - opravujeme si sami nebo sbíráme. Tam většinou odpoví hned. Jinak cifr se mi zdá ok ale kluci tam to poznají líp. vložka lunety nic moc. Na lítačku dobrý.
Odesláno

Dakujem za radu, vyskusam sa este spytat v tej fb skupine.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...