Přejít na obsah

Jeronimo

Členové_50
  • Příspěvky

    9 300
  • Registrace

  • Vítězné dny

    1

Jeronimo naposledy vyhrál 6. června

Jeronimo má nejvíce líbivý obsah

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.atelier-jeronimo.cz/

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno
  • Fanoušek značky
    Ω ♕ ⚓️

Návštěvy profilu

66 672 zobrazení profilu

Jeronimo's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

139

Popularita

  1. Ahoj Všichni, za člena Chronomagu nabízím tyto chlapácké Pamy. Ref. PAM00312 Uvnitř tiká cal. P9000, 28 Jewels, 28.800A/h. Velikost: 44 x 54 x 13 mm bez ucha. Lug distanc: 24 mm. Hodinky jsou na gumě a mají navíc jednu černou kůži. 3/2024 byl u hodinek proveden celkový servis stroje, přetěsnění a renovace pouzdra. Hodinky jsou v pěkném stavu, na lunetě vlásečnice, jinak jsem nic nenašel. K hodinkám je vniřní box, vnější krabice, kartonový přebal, papíry, doklady od servisu a nástroj na výměnu řemenů. Cena je: 99.000,- Kč vč. pojištěné Pošty, PPL a Zásilkovna na požadovanou hodnotu nelze pojistit. Osobní předání je vítáno u nás ve Zlíně. Do výměny připadá v úvahu něco maninko menšího, nižšího: Omega Speedmastr - Safír, automat. Cartier, Rolex Pepsi GMT Jubilee.
  2. Samozřejmě. Akorát ten svět kolem se blbě mění a není podle nás. Na spoustu věcí nemá člověk vliv i kdyby se na hlavu postavil. Pak už je to třeba o tom jak moc je člověk senzitivní, vnímavý, jak moc mu jedou myšlenky nebo má na salámu, případně může hovna delegovat na někoho jiného. Tak ještě je dobrý žít v přítomném omakžiku, nenimrat se v minulosti a nebát se budoucnosti... Se lehce řekne, že.
  3. Tam jezdíme docela pravidelně. Navíc vyšlo počasí. Můžu doporučit jako oddechovku. Dobré je vychytat ještě kdy tam není moc lidí.
  4. Nechci dělat reklamu, ale bylinky beru tady kde nechávají pravidelně dělat laboratorní analýzy účinných látek: https://genki.cz/pages/dle-ucinku
  5. Bisglycinát má snad zatím nejlepší možnou využitelnost a dokáže prokazatelně procházet mozkovou kůrou. Chelát je taky super. Oblíbená forma oxidu hořečnatého v šumivých tabletách všude v lékárnách a marketech má snad jen 4% využitelnosti. Vyhozené peníze a podrážděné zažívání. Třezalku když už, tak v tabletách kde je obsah více méně jasný. Nebo bylinku samotnou, ale to si musí každý vychytat. Nikdy neznáš moc přesně zdroj a obsah účinných látek. U alkoholových tinktur bývají v průběhu času velké ztráty účinných látek a nejsou moc stabilní. Kozlík nemám v tabletkách, ale v sypané formě jako kořen. Kdysi jsem to přestřelil.... Měl jsem asi tři tepy za deset vteřin
  6. Bezva. Ještě z bylinek bych doporučil při akutních problémech Kozlík lékařský a Třezalku tečkovanou. Alfa vlny jsou bezva. ... V pět ráno Pět tibeťanů, pak ledová sprcha, odpo fitko, večer Hatha yoga a jsem jak rybka. Jinak super je co nejméně chlastat a omezit ztrátu dopaminu na soc. sítích a porno stránkách.
  7. Díky, těším se jak malé děcko ------------------------------------------------- Dnes v Rožnově pod Radhoštěm.
  8. Starbucks Že by vyměnili konečně CEO?
  9. Jem si říkal na co mi ten sklep bude... A on je tady pěkný chládek
×
×
  • Vytvořit...