feltharg Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Dlouholetý tichý člen, ale do hodinek nadšenec. Prodával jsem své karbonky, vše dle domluvy a nakonec příjemné setkání a dlouhý pokec. Hodnocení jsem nenašel, tak zakládám vlákno, díky a vřele doporučuji.
feltharg Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Druhý obchod opět na jedničku, tentokrát ve vzdáleném korona-poštovním režimu.
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Odesláno 15. května 2023 Naprosto ukázkový obchod, přijel, viděl, koupil. Příjemný pokec, byl jen třešínkou na pomyslném dortu. Děkuji! J.
Vit Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 Mohu pouze potvrdit výše uvedené, Jirka je velmi příjemný člověk a rád jsem s ním poobědval a uskutečnil obchod přesně dle předchozí dohody. Obchodování s ním vřele doporučuju.
Kapelnik Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna JiSI je sympaťák a rozhodně se vyplatí se s ním při jakémkoliv hodinkovém obchodu setkat. Je to setkání velmi příjemné a přátelské. Skvělá komunikace a domluva. Vše co bylo řečeno, tak platilo a to je vždy radost. Obchod s JiSI mohu jenom doporučit. Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se