matt81 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tak tak...tie prvé sú top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V 31. 3. 2021 v 17:29, Pali11 napsal: No nakoniec som kúpil DD champagne s Roman robili mi veľkú radosť ale po pól roku som ich musel predať z rod. dôvodov teraz nosím všeličo na ruke ale už to nemôžem vydržať veľmi lutujem predaj. Stále mám pocit že mi niečo chyba...Tak som sa rozhodol predať auto a hneď utekám objednat znova DD a už dúfam ako na stálo , len teraz neviem či znova tie isté alebo champagne s diamantmi čo by ste brali? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obe su brutus, ja by som bral roman numerals. Ale ja som uz stary.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se