mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Neustále,neustále a neustále spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Pořád stejně,ale pořád spokojeně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 58 minutami, mlsoun1 napsal: Pořád stejně,ale pořád spokojeně Bodejt by ne? Jsou proste hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Jsou to takové lesní hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna V 18. 8. 2024 v 17:59, mlsoun1 napsal: Jsou to takové lesní hodinky svycaske rangemany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna jako ty moje jsou sice do lesa pro vojaky, ale maj jen 50m wr, jakoby vojak byl panicka co se boji vody a bahna...nikdy jsem nepochopil proc tradicni hodinky typu field nebo letecke maj mizernou vodeodolnost... kdybych byl vojak, stejne si koupim rangemany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna omlouvám se, myslel jsem, že jsem v obecném vláknu, v mobilu se mi to někdy zmate... jakože jsem nic nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna a koukám, že to nejde ani smazat ty hamiltony to jsem tomu tedy dal! hamiltony v loniginesech! fuj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 6 hodinami, kaktusář napsal: a koukám, že to nejde ani smazat ty hamiltony to jsem tomu tedy dal! hamiltony v loniginesech! fuj!!! To máš jednoAž když jsem nasadil brýle,kouká na mne Hamilton.S WR mě to štve taky,ale takový je život.A proto máme LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna já právě bohužel ještě lhc nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna To třeba časem příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna spíš nevím, jestli jít do mechaniky nebo quartzu - nechci se starat o tolik mechanik, takže bych rád koupil časem malé lhc 39mm quartz https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/longines-hydroconquest-l3-730-4-56-6/ jenže mě zas láká ten strojek... abych nakonec nedopadl tak, že budu šetřit na oboje verze.. snad ne.. zatím to vypadá na quartz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se