Jump to content

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

To zmrzlinar: predpokladam, ze si bol vonku aj s ruskom :D. Inac mam doma stejne, ale v quartzu. Krasny jednoduchy kus.

Jojo. Schválně jsem si naplánoval okruh daleko za Prahou, schválně mimo značené stezky a za hodinu a půl jsme potkali jen pár lidí. Všichni s rouškou nebo sundanou rouškou, kterou jsme nasazovali, než jsme se míjeli. V okolí Prahy to je teď jak na Václaváku.

Ať nejsem úplně offtopic - na Conquestech mi vadí manipulace s korunkou, chvíli mi trvá, než se trefím do závitu... Včera jsem je seřídil, abych je teď pár dní ponosil a pak večer zjistil, že se v noci mění čas. Uááá :-)

Ono to mam stejne u vsetkych Longines. Proste to sroubovanie im nejak nefunguje. To ma mrzi, pretoze to posobi strasne lacnym dojmom. U TH Aquacoch je o 10 levelov lepsie a i omnoho lacnejsi Tissot to PRC200 to ma zmaknute lepsie.

• 3 weeks later...

Pořídili jsem si z druhé ruky Conquesty 41 mm. Původně to měly být tooly, protože vypadaly v inzerci trochu dodrbaně, ale jsou parádní. Každopádně přišly na nasazeném řemeni Two Stitch Straps a se sundaným tahem. Jelikož mám na tahu Tissoty, uvažuju, že bych nechal Longiny na kůži. Pak jsem ale narazil na to, že výběr v šířce 21 mm je dost omezený. Chcise proto zeptat na doporučení, kam se po řemenech podívat (znám asi jen Strapshop). Tenhle nošený a cizím chlapem propocený řemen sundám (asi na něj vyzkouším nějaký chemicko-fyzikální mordor a pokud ho přežijí, tak možná zůstane jako záložní). 

Díky za tipy. A pokud máte fotku Conquestů na něčem jiném než na tahu, tak sem s ní :-)

IMG_20200425_005336.jpg