otakarnovy Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Dobrý den, aktuálně jsem otevřel z legrace otevřel levné hodinky, že se na ně trošku podívám. Našel jsem v nich přes lupu, že se jedná o tento strojek. https://miyotamovement.com/product/6P26/ Za boha nemohu přijít na to, jak odstranit stonek s korunkou (stem). Poradíte někdo nebo dokreslíte do obrázku níže a uploadnete? Děkuji mnohokrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Vypíchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakarnovy Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 to vím, ale kde vypíchnout, proto jsem přiložil foto strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tady tipuju některou z těch dírek mezi baterkou a korunkou - u starších modelů stačilo zatlačit párátkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Radek to trafil presne. Podľa výkresu, ktorý je v tom linku, čo si sem postol je to tá dierka medzi baterkou a korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakarnovy Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 A jaká přesně, nějak se mi to nedaří, dokreslil by jste mi to někdo do té fotografie strojku? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 V tom výkresu je to i přesně napsaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakarnovy Odesláno 21. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Super, děkuji mnohokrát! Jste skvělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 nic ve zlym (no flame prosim), ale preklad stem = stonek je des, je to hridelka... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se