Přejít na obsah

MIYOTA v titanu

tirak1

Doporučené příspěvky

Mám tyto hodinky, ale bohužel jsem je nikde nenašel. Pokusil jsem se je hodit na scaner, ale ciferník nevyšel nic moc. Nápis na něm je IDEEN&DESIGN Cronograph Quartz. Zadní strana docela vyšla, takže je čitelná. Nosil jsem je nějaký ten pátek a najednou přestaly jít. Říkal jsem si baterka, ale tu mi hodinář změřil a prohlásil, že je strojek v háji. Nadídnul mi jeho výměnu (za cca 1 100,- Kč) s tím, že když je to v titanu by se to i vyplatilo. Nějakou dobu ležely v šuplíku, až jsem si na ně vzpoměl. Trochu jsem je "zkoumal" a ejhle, stojek se rozběhl a od té doby běží v pohodě.

Stále mi ale leží v hlavě slova hodináře, že by se to vyplatilo. Dokáže někdo odhadnout cenu, vzhledem k titanovému pouzdru a tomu, že v hodinkách je stojek MIYOTA OS10 ? Případně, původ těchto hodinek? Nějak se mi nezdá, že by limitovaná edice v titanu s tímto strojkem byla reklamní, i když možné je vše. Díky za odpovědi post-1503-1214859205.jpg

post-1503-1214859224.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš vcelku drahého hodináře. Nový strojek si můžeš koupit sám za 650Kč v Mavexu. Jestli to stojí za to, záleží na tobě. Pojem "limitovaná edice" nic neznamená. Ten "limit" si totiž nastaví každý jak chce. Někdy je to 10 kusů, někdy 5000. V případě těchto hodinek se jedná o hromadnou činskou výrobu, kde si zákazník může nechat na ciferník natisknout nápisy jak chce. Klidně si můžeš nechat vyrobit svou vlastní "limitovanou edici" - vybereš si hodinky z katalogu, vymyslíš si logo a objednáš 500 kusů... Cena za kus řádově 20 dolarů.

Upraveno uživatelem dubraro
Odkaz ke komentáři

Za 1100 koupíš strojek i s hodinkama, nedávno jsem tady prodával asi tak o třídu koukatelnější s tímhle strojkem a byly za 400,- omlouvám se, ale tyhle vypadají opravdu mizerně, navíc to víčko asi není ani šroubovací... za ty peníze rozhodně nebrat a upřímně nebrat ani za 1/2.

koukám, že mám ještě i jednu tragickou fotku....

post-1259-1214894450.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...