Gilius Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Mám doma starší Poljoty....Už od doby,co jsem na Chronomag vlezl,pátrám,co je to vlastně zač.....???Psal jsem i do Poljotu,ale nějako jsem se odpovědi nedočkal. .....před nedávnem jsem je zkoušel nabídnout v prodeji,ale nikdo je nechtěl.Byly to automaty,ale nějakej "hodinář" je vykuchal a zmrzačil. Tak jsem si řekl,že jim zkusím pomoct.....po dlouhém shánění jsem se dostal,úplnou náhodou,v jednom zapadlém hodinářství,k torzu a z něho sehnal rotor a ciferník(ne NOS,ale rozhodně lepší). Donesl k hodináři,dnes vyzvedl......ale......tvrdil mi,že rotor nasadil a že by se ty hodinky měly jako automaty chovat(ale on je takovej zvláštní....ne,že byl nebyl ochotnej,ale.... ) ....ale když hejbu packou,nic neslyším......jak tedy poznám,jestli to funguje,nebo ne???? Asi je budu muset donést k jinému hodináři,aby je otevřel(já to doma neotevřu,je to nějaký zatuhlý a mně se u takovejch malech hejblátek až příliš často daří procházet pro nadměrnou sílu ) a zkontroloval to,že?! foto před opravou- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a foto po - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se