Maxmillian Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Bylo to dobrý! Jenom prosím vás už příště nechte ty leštěný kusy doma nebo se to zase zvrhne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Zdarec, tak už se nám to konečně uvolňuje. Ronine, vykopni pár termínů prosím. Něco bych popil, okouknul a viděl zas pár nových i známých pacientů!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 24. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Zdar, jsem pro! Pokud podnik nezkrachoval, dal bych to tam jako minule :) pozvánky bych zas zaslal přes zprávy. Termíny: čt 4/6 nebo pá 5/6 či čt 11/6 Ronin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Tvl? Nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Nazdar, nepodnikneme něco před koncem roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Jsem pro.. a kdo se boji, at za sebe posle jen hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Jsem taky ZA, ale max 4 lidi u stolu asi nejni moc gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Já jsem pro, tak těch stolů můžeme mít vícero ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 tak máme asi zase smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 20. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Nazdar, nepodnikneme něco - zahrádku a pivko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 V 20. 5. 2021 v 18:11, Ronin13 napsal: Nazdar, nepodnikneme něco - zahrádku a pivko? Rozšířit Jsem pro!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se