Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jsem tady začátečník, tak ještě nevím jak na to, ale pokusím se. Našel jsem doma pár hodinek a nevím jestli by to někdo chtěl, protože si myslím, že je jen tak vyhodit by bylo přeci jenom škoda.

Odesláno
co s tím_?

Zkus to prosím přesunout třeba do sekce vintage (nevím jestli to jde, když tak požádej moderátora, Jeremy nebo YPO).

Tady to zapadne s minimálním ohlasem.

Odesláno
teda vyhodit já to tušil

Jestli je chces vyhodit, tak mi je radsi posli. Postu zaplatim. Jestli se jich takto opravdu chces zbavit, tak mi posli SZ a ja ti napisu adresu. Lepsi, nez aby skoncily v kosi

Odesláno (upraveno)
Jestli je chces vyhodit, tak mi je radsi posli. Postu zaplatim. Jestli se jich takto opravdu chces zbavit, tak mi posli SZ a ja ti napisu adresu. Lepsi, nez aby skoncily v kosi
Doufam, že si vážně nemyslíš, že by ty hodinky skočnily v koši ... ;)

Za chvíli jsou na Aukru, jestli už tam nejsou teď a tohohle panáčka už tu víckrát neuvidíme ... Platim ti pivo na přístim srazu, jestli se pletu ... B)

P.S.: Aha, nevypadá to, že bys dorazil na nejbližší pražskej sraz ... :)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Doufam, že si vážně nemyslíš, že by ty hodinky skočnily v koši ... ;)

Za chvíli jsou na Aukru, jestli už tam nejsou teď a tohohle panáčka už tu víckrát neuvidíme ... Platim ti pivo na přístim srazu, jestli se pletu ... B)

P.S.: Aha, nevypadá to, že bys dorazil na nejbližší pražskej sraz ... :)

nejsou ani teď, ani potom jen jsem zeptal ze zájmu co je to zač a má-li to vůbec nějakou cenu

Odesláno
nejsou ani teď, ani potom jen jsem zeptal ze zájmu co je to zač a má-li to vůbec nějakou cenu
Jestli tomu tak bude, pak jsem se unáhlil a musim se ti omluvit ... ;)

Odesláno
Jestli k nim nemáš nějakou rodinnou vazbu, tak jejich cena je vzhledem ke stavu a kvalitě stroje a pouzdra opravdu nulová.

Kurva, kdo ví, jestli tohle někdo neřekne za 70-80 let o většině těch našich krámů... Marnost, nic než marnost. :crying_anim02:

Odesláno
Kurva, kdo ví, jestli tohle někdo neřekne za 70-80 let o většině těch našich krámů... Marnost, nic než marnost. :crying_anim02:

A není to šumák??Já to kupuju,páč se to líbí mně...... ;)

Odesláno

ebo je to tak

Jestli k nim nemáš nějakou rodinnou vazbu, tak jejich cena je vzhledem ke stavu a kvalitě stroje a pouzdra opravdu nulová.

Tak ta vazba trochu tady je, ale mně spíše než jejich cena (nejsem zase tolik naivní), zajímala historie těch hodinek to znamená kdy, kde, kým byly zrobeny a tak. Nebo je to také naivita?

Odesláno
??.nevím jestli by to někdo chtěl, protože si myslím, že je jen tak vyhodit by bylo přeci jenom škoda.

teda vyhodit já to tušil

Tak ta vazba trochu tady je, ale mně spíše než jejich cena (nejsem zase tolik naivní), zajímala historie těch hodinek to znamená kdy, kde, kým byly zrobeny a tak. Nebo je to také naivita?

No my take nejsme az tak naivni...

Z predchozich prispevku to ani trochu nevypada ani na tu minimalni vazbu a take vubec nic nenasvedcovalo tvemu zajmu se o nich dozvedet neco z jejich historie, takze se nemuzes divit reakci Rordy...

Pokud se budes drzet sve puvodni myslenky zde vyjadrene, tak se uz nemusis trapit tim, ze by jsi je mel jen tak vyhodit a muzes je za postovne poslat Skalisu, ktery o ne projevil zajem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...