Vjace Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 Objevil jsem na ebay.com a moooooc se mi libi. Byla by potreba nejaka udrzba, nicmene s remenem od Ondry by byly nadherne. Libi se mi vic nez soucasna nabidka TH. odkaz zde
speedersky Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 Vjace napsal: Objevil jsem na ebay.com a moooooc se mi libi. Byla by potreba nejaka udrzba, nicmene s remenem od Ondry by byly nadherne. Libi se mi vic nez soucasna nabidka TH. odkaz zde su fakt krasne, ako pise predavajuci, vyzeraju fakt ako predchodca rady carrera.
Vjace Odesláno 3. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2008 Asi zkusim zabojovat a vyhrat je. Cim vice na ne koukam, tim vice jsem do nich zamilovan
Vjace Odesláno 3. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2008 Jeste pridam fota z toho ebay
afrikab Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Mrkni sem: http://www.heuerchronographs.com
Vjace Odesláno 4. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2008 afrikab napsal: Mrkni sem: http://www.heuerchronographs.com Pekne, diky za link!
Heim Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Pocitej ale s tim, ze jsou malinke. Jinak se mi vintage Heuery take moc libi. Pokud neznas - Heuerboy
Stepino Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Ahoj , mam takove, jen s cernym cifernikem a bilejma subcifernickama. nejedna se o predchudce carrery, ale levnejsi model Heueru, protoze nema nerezove pouzdro ale jen pochormovane. to je jeden z rozdilu od Carrery. dalsim rozdilem mimo cifernicku jsou nozicky (tvar pouzdra) jinak vse stejne. Stepan
Stepino Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 jinak uz to tady nekolikrat bylo, ale nejlepsi stranku ohledne info na Heuery jsou: www.onthedash.com enjoy it :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se