Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

...no asi maš pravdu,ale mne to pride o ničom rad by som ich v nereze a keby ručky svietia v noci len uvažujem či sa to oplatí,nakolko to nebude origo ale bastl..

ps: definuj pojem vymenu... :)

Pokud chceš nerez, tak to asi nemá cenu řešit nějakou výměnu :) , to si musíš nechat udělat v Eltonu. Anebo jednodušší variantou je podat si zde poptávkový inzerát na nerezové Dvojky a popsat, cože to přesně chceš, mělo by to vyjít levněji než v Eltonu, navíc mnohem rychleji.

Ad svítící ručky - to by's chtěl ty kovové svítící tučky s tímto číselníkem, nebo vyměnit i ten? To už jsou pak skutečně jiné hodinky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...najlepšie by boli svietiace ručky a povodny čiselník...

..no do eltonu som pisal uvidim či sa nejako dohodneme...

Nerez pouzdro se sklíčkem a lunetou = 2000. Seřízení, číštění = 1000. Nové ručky 500, nějaká ta práce počítejme 800, takže tak orientačně 4300, ani nestačíš mrknout. A jestli si nedáš pozor, ještě ti přihrají nový řemínek tak za 1000.

Svítící ručky na Dvojky bych našel, ale mám málo sekudnovek. Alespoň zatím, možná nějaké přijdou. Nicméně vyrazit původní barvu a natřít vluorescenční zvládne trochu ochotnější a zručnější hodinář.

Odkaz ke komentáři

...dík Biges akurat mi prišla ponuka z Eltonu a je to približne tak ako píšeš,no a cena by sa vyšvihla na cca 6000 + nejaký ten kurz ale to by nevadilo horšie je to z tou dlžkou renovacie tá sa mi už pači menej....asi si to premyslím...hh

...inak za tie športy som pred týždnom dal 5?

Dávat 6000 je skoro svatokrádež, Prim byly vždy hodinky pro "široké lidové masy", a toho by se člověk měl držet. Zvláště u Prim Sport 2.

Trváš určitě na nerezovém pouzdře?

Odkaz ke komentáři

...no to maš ako pravdu to je riešenie ked chceš osobitý kus...

...no tie tvoje sporty vyzerajú fakt super kedy ti ich renovovali...??

V letošním roce, trvalo to asi 3 měsíce, na ceně se s nimi dohodneš v rámci domlouvání podrobností o renovaci, jdi do toho, neboj :)

Odkaz ke komentáři

Velmi hezké :) I když si nejsem jist, jestli bych to nazval vůbec renovací, z těch červených zbyl vlastně jen strojek. Přitom to červené pouzdro patří k žádanějšímu zboží :)

Nicméně hodinky mohou velmi dobře vypadat i bez renovace:

post-6998-1247874381.jpg

(Zrovna je mám na ruce, tedy od té doby vyčištěné a se správně nasazeným armovacím kroužkem.)

A popravdě se mi víc zamlouvá klasické chromované pouzdro, které je lesklejší, než to nerezové.

Což ovšem nic nemění na tom, že ty černé vypadají velmi hezky :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Velmi hezké :) I když si nejsem jist, jestli bych to nazval vůbec renovací, z těch červených zbyl vlastně jen strojek. Přitom to červené pouzdro patří k žádanějšímu zboží :)

Nicméně hodinky mohou velmi dobře vypadat i bez renovace:

(Zrovna je mám na ruce, tedy od té doby vyčištěné a se správně nasazeným armovacím kroužkem.)

A popravdě se mi víc zamlouvá klasické chromované pouzdro, které je lesklejší, než to nerezové.

Což ovšem nic nemění na tom, že ty černé vypadají velmi hezky :)

Máš pravdu, možná jsem měl nechat tu červenou barvu, nějak mi ale tehdy víc sedla ta černá a do té renovace jsem šel hlavně proto, že mám rád nové věci, nebo vlastně staré přestavěné na nové, alespoň v případě toho pouzdra a ostatních náležitostí - a kdyby mi v Eltonu nabídli strojek nový, vzal bych ho taky :) Každý se k tomu stavíme jinak, ty Tvé červené jsou moc pěkné, ty samozřejmě žádnou renovaci nepotřebují :cheers:

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, možná jsem měl nechat tu červenou barvu, nějak mi ale tehdy víc sedla ta černá a do té renovace jsem šel hlavně proto, že mám rád nové věci, nebo vlastně staré přestavěné na nové, alespoň v případě toho pouzdra a ostatních náležitostí - a kdyby mi v Eltonu nabídli strojek nový, vzal bych ho taky :) Každý se k tomu stavíme jinak, ty Tvé červené jsou moc pěkné, ty samozřejmě žádnou renovaci nepotřebují :cheers:

Díky. Ještě na nich chystám nějaké drobné zásahy, vyčistit ručky, možná jiný armovací kroužek, tenhle není zcela symetrický.

Jinak červený číselník by ti tam mohli dát, ne? Popřípadě by se dal sehnat nějaký původní v zachovalém stavu. I když ta černá má také něco do sebe :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...