velda Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Máš pěknou zbírku, včetně těch ke kterým máš největší vstah a jsou s příběhem, jsou po dědovi a zároveň tvoje první hodinky. Vítej mezi blázny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Konečně mám všechny (sériové) barevné kombinace televizí. Bohužel jsem už delší dobu líný vytahovat zrcadlovku (omlouvám se za kvalitu), jsem si vědom nevhodných řemínků (doplňuji postupně), běžně nosím pouze troje (Igeny, bastly a modrásky na tahu), zbytek jsou krabičkové ležáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 V 5. 4. 2018 v 14:15, jonyyy napsal: Konečně mám všechny (sériové) barevné kombinace televizí. Bohužel jsem už delší dobu líný vytahovat zrcadlovku (omlouvám se za kvalitu), jsem si vědom nevhodných řemínků (doplňuji postupně), běžně nosím pouze troje (Igeny, bastly a modrásky na tahu), zbytek jsou krabičkové ležáky. Gratulujem.Potrebujem fialky-keď skončíš s primkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 jožko: moje nejsou v nejlepším stavu, taky by se mi hodily ještě jedny pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Zdravím a gratuluju.Mam ještě dlouhou cestu před sebou mám teprve dvoje televize první dvoje z prava.Chci se ještě zeptat jaký je rozdíl v těch zlacených uplně v pravo nahoře a dole.Dík Primkáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Žádný, jen je mám víckrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 A ještě jsem si všim toho černého chromu.Viděl jsem něco podobného na PS2 u nějakejch kluků na burze že je to po nějakém hodináři z Eltonu a že se to tam zkoušelo prej jako prototypy to je i tvůj případ,nebo se to takhle i prodávalo? Primkáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Spíše bych to viděl na PVD povlak na starém pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Jak píše Skarohlid..... Pouzdro bylo celkem mrtvé, takhle ty hodinky dělají, řekl bych, ještě dost parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Na jeden model PS2 se ale v minulosti skutečně zkoušel "černý chrom"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Sbírka jak PÁN Pac a pusu Steven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Hezke to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Fajne.No nevidím v tom sistém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 spodna policka by mohla byt upratana;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Znáte je někdo, máte je někdo? .... tyhle vidím poprvé ... mám je po dědovi a nejspíš jsou z autobusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Než na autobus bych to tipoval na skútr ČZ 501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Nesmírně děkuji... jo je to ono nejspíš V 15. 4. 2018 v 19:12, Skarohlid napsal: Než na autobus bych to tipoval na skútr ČZ 501 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalp Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Dobrý den, prosím o pomoc. Před nedávnem mi byly odcizeny Prim po dědovi (viz fotografie). Dle hodináře přímo od Prim se jedná o model z roku 1994, který Prim vyráběl ve spolupráci s japonskou miyotou nebo čínskou quartz. Typové označení bylo od: 64 676 nebo 64 691/2/3/4/5 ....Rád bych je někde sehnal a od někoho odkoupil. Můžete mi dát nějakou nabídku, nebo mě na někoho nasměrovat?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 ahoj, nahoď fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Fotka se nezobrazila.Taky jsem s tím měl problém.Musíš vybrat soubor a přidat soubor a v náhledu se pak podívej jestli tam opravdu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se