Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové jen v rychlosti, dolehly na mne totiž pracovní povinnosti. Takže moje reakce na vaše připomínky nebudou zas tak svižný. To co jsem tady prezentoval je něco jako takovej rozstřel v kulečníku, kterej je docela důležitej, ale hra se dále vyvíjí dle možností jaký maj hráči.

Konkrétně:

- zjednodušení je na místě (nechat hovořit kvalitu a materiály nad prvoplánovou design divočinou, omezit barvy a nechat čistý materiály)

- posílit takovou tu retro pocitovku (inteligentně)

- je hovadina vypustit jednu z funkcí ( pokud vám retrograde nevoní vzít základní kalibr bez funkcí)

- trochu uvažuji vyzkoušet otočení natahování na 4 (ale problém výrazu ala diversky)

-schovat ručičku retrograde data do nějaký štěbiny zaručí větší nečitelnost již tak malejch čísel. Retrograde musí mít prostor. (u reservy to bude OK)

-hodinky budou mít vt. min. a hod. ručku. Tudy vlak nejede

Vzkaz pro všechny, kterým se to již nyní líbí a pro ty co si myslí, že jsem se úplně zbláznil. TOTO NENÍ HOTOVÝ DESIGN !! Jsme zatím na úplným začátku. Od teď tomu teprve začínáme dávat směr.

Takže dík za pozitivní i negativní reakce a jedeme dál. :clap:

Odesláno

hciq - prima, jen houst do nas ;) Ja zatim nemuzu rict jaka verze se mi libi nejvic, barevne prvni sediva urcite a dokonce mozna i s temi cisly, jen bych byl pro jak uz tu nekdo zminil udelat nepomer mezi velikosti data a rezervy (rezerva mensi) ;)

Odesláno

prostě bych rád viděl alespoň jeden návrh bez retrograde.... Sice mám datum také rád, ale retrograde ne... :( Mluvili jsme o tom, že by bylo dobré udělat návrhy tak tři a od nich to někam směřovat...

Odesláno
  hciq napsal:
Pánové jen v rychlosti, dolehly na mne totiž pracovní povinnosti. Takže moje reakce na vaše připomínky nebudou zas tak svižný................................

- je hovadina vypustit jednu z funkcí ( pokud vám retrograde nevoní vzít základní kalibr bez funkcí)

- trochu uvažuji vyzkoušet otočení natahování na 4 (ale problém výrazu ala diversky)

----------

Takže dík za pozitivní i negativní reakce a jedeme dál. :clap:

1) A nechtěl bys náhodou ty pracovní povinnosti vypustit a věnovat se důležitějším věcem? :thumbsup_anim:

2) Přestávám používat B) , pardon b ) - vypustit jednu ze základních funkcí poměrně drahého strojku by byla asi blbost, ne?

3) Proč by to ortočení ála divers mělo být tak špatný? Power Reserve dostaneš na 6, datum na 3. To je celkem praktický, ne?

A taky doufám, že ty hodinky nakonec nebudu vypadat jako ten Tvůj závěrečný smajlík. Ručky někam mimo obvod ciferníku bych neustál!

Odesláno

Onione to raději nechtěj...zvášť když dostaneme tu reservu na 6 :lol: Jinak chci udělat něco minimalističtějšího, pokusit se (možná) otočit natahování na 4 ( nutnost překopat pouzdro) a zásadně změnit proporce ...datum bude "lízat" ručky a co nejvíc zmenšit tu reservu a možná to bude ještě všechno jinak. Takže příště by tu možná byly ty tvoje tři varianty.

Odesláno
  hciq napsal:
Onione to raději nechtěj...zvášť když dostaneme tu reservu na 6 :lol: Jinak chci udělat něco minimalističtějšího, pokusit se (možná) otočit natahování na 4 ( nutnost překopat pouzdro) a zásadně změnit proporce ...datum bude "lízat" ručky a co nejvíc zmenšit tu reservu a možná to bude ještě všechno jinak. Takže příště by tu možná byly ty tvoje tři varianty.

Příště zamená zítra, že?

Nebo už včera?

Já si vážně myslím, že bys měl podat ŽORPP.

Odesláno

Taky si myslim, ze vyhazet z toho strojku funkce nema smysl, to uz bych potom radsi variantu A s unitasem za polovic ;) Myslim si, ze to ma smer dobrej a ze HCIQ jeste ukaze co v nem drime ;) Na sadu tri moznosti se tesim ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Taky si myslim, ze vyhazet z toho strojku funkce nema smysl, to uz bych potom radsi variantu A s unitasem za polovic ;) Myslim si, ze to ma smer dobrej a ze HCIQ jeste ukaze co v nem drime ;) Na sadu tri moznosti se tesim ;)

Mám stejný názor. Retrograde bych ještě nepohřbíval a počkal bych na další návrhy.

Odesláno
  hciq napsal:
- zjednodušení je na místě (nechat hovořit kvalitu a materiály nad prvoplánovou design divočinou, omezit barvy a nechat čistý materiály)

- posílit takovou tu retro pocitovku (inteligentně)

-schovat ručičku retrograde data do nějaký štěbiny zaručí větší nečitelnost již tak malejch čísel. Retrograde musí mít prostor. (u reservy to bude OK)

-hodinky budou mít vt. min. a hod. ručku. Tudy vlak nejede

100% souhlas :smile_anim:

Odesláno

Ukazatel rezervy nátahu chci a líbí se mi, jak ho HCIQ navrhl.

Na datu netrvám, je mi celkem fuk. Může být, ale nemusí.

Korunku bych na pozici 4 nedával, dal bych ji na 6.

Ale ne takovou cibulovou (sorry, Onione) :)

post-1118-1217907968.jpg

Odesláno

Takže nějaký variace s korunkou na 4 (sry NIGHTinGALE) v trochu decentnějším duchu bez barev ala gilošáda. Nějak jsem si myslel tam vopsat tu grafiku z knížek...to bude ale drahý. Něco ve stylu UN (Úlisný Jaryn). A nakonec malej úlet ..zvětšenej "pavouk", ale trochu jinak...

post-817-1217915922.jpeg

post-817-1217915937.jpeg

post-817-1217915951.jpeg

post-817-1217915979.jpeg

post-817-1217915993.jpeg

post-817-1217916009.jpeg

Odesláno (upraveno)

Varianta 1 a 5 se mi líbí.... Pokud hodinová a minutová ručka "potlačí" ty ukazatele ostatní a budou dominovat tak aby z toho nebyl obvyklý galimatiáš jaký bývá u většího počtu ukazatelů, tak proč ne? :)

Ale upřednostnil bych variantu 1 :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno

Tohle vypadá opět o něco lépe, hlavně díky absenci tuny nápisů :-). Za sebe bych bral ten nahoře vpravo, když už jsou ty kruhy na ciferníku, pak by se mi ty samé na lunetě zdály už asi moc přepláclé. Na lunetě můžou být třeba malá čísla 1 až 12 a tím by se vyčistil ciferník od jakýchkoliv čísel po obvodu (ta velká mi tam nesedí).

Rozložení i velikost pro mě dokonalé

Odesláno (upraveno)

To budou muset bejt ručičky od začátku do konce skeletóny nebo nějaký kosmický, aby nezakrejvaly datumy? Ale i tak.. Korunka na čtyřce se mě nelíbí.

Upraveno uživatelem New Milis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...