Hotovyrado Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Zvažuju nákup Citizen AV0020, ale našel jsem dle mého identické hodinky AV0031 které stojí o třetinu až polovinu míň.... Může - pokud jsem trotl já sám - někdo najít nějaký rozdíl? :-)
Milil Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Jedny jsou nerez a druhé tvrzený titan (TI.C.C.)
Hotovyrado Odesláno 7. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Upřímně toto mě vůbec nenapadlo, na fotkách to vypadá stejně. díky...
Sorrow Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Taky jsem se rozhodoval mezi těmito dvěma modely - nakonec to vyhrál titan. Přiveze mi je cca za měsíc známý z USA, tak už jsem celý natěšený...
Milil Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Mám zhruba dva roky Citizen JR3130-55E které mají titan pouzdro a tah (ten netvrzený) + safírové sklo. Nenosím je teď pořád, ale jeden čas jsem je měl na ruce furt. Hodinky jsou přesto jak nové, jen pár lehnkých oděrků na sponě. Nerez by asi dopadl daleko hůř. Co mě na nich ovšem fascinuje nejvíc, je jejich přesnost. Mám podezření, že mi do nich tajně namontovali přijímač rádiového signálu Vůbec si nepamatuju kdy naposledy jsem je seřizoval (týdny, měsíce?), přesto mají v tuto chvíli odchylku nějakých půl vteřiny oproti přesnému času. Ať si kdo chce co chce o qvartzkách říká, zrovna tyhle se pánům v Citizenu fakt povedly (i když design je už trošičku out).
klaucz Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Hotovyrado napsal: Zvažuju nákup Citizen AV0020, ale našel jsem dle mého identické hodinky AV0031 které stojí o třetinu až polovinu míň.... Může - pokud jsem trotl já sám - někdo najít nějaký rozdíl? :-) zrovna jedny av0020 objednávám z USA, jetli máš zájem přihodím to do objednávky
autoEKOmotion Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Milil napsal: Mám zhruba dva roky Citizen JR3130-55E které mají titan pouzdro a tah (ten netvrzený) + safírové sklo. Nenosím je teď pořád, ale jeden čas jsem je měl na ruce furt. Hodinky jsou přesto jak nové, jen pár lehnkých oděrků na sponě. Nerez by asi dopadl daleko hůř. Co mě na nich ovšem fascinuje nejvíc, je jejich přesnost. Mám podezření, že mi do nich tajně namontovali přijímač rádiového signálu Vůbec si nepamatuju kdy naposledy jsem je seřizoval (týdny, měsíce?), přesto mají v tuto chvíli odchylku nějakých půl vteřiny oproti přesnému času. Ať si kdo chce co chce o qvartzkách říká, zrovna tyhle se pánům v Citizenu fakt povedly (i když design je už trošičku out). Nemyslím si, že by byly OUT. Máš je fakt moc pěkné . Mně se líbí . Za kolik bys je prodal ?
Petr Pichrt Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Hezký den přeji, sice už jste se rozhodl, nicméně i tak přispěji svým názorem, protože jsem před několika měsíci zvažoval podobnou situaci. Nakonec jsem se rozhodl pro OCEL, protože jsem prostě chtěl něco na té ruce cítit. A také jsem za tu volbu rád, protože se objevily další menší rozdíly (poté, co jsem měl možnost více studovat titanové AV0020-52H). Na první pohled si toho člověk nevšimne, ale pozor na jeden zásadní rozdíl (hned po materiálu): na titanové verzi nejsou vypsané číslice. Někomu by to mohlo vadit... Co se týče verze AV0031-59E - černý ciferník - působí opticky robustnějším dojmem, než verze AV0031-59A - černobílý ciferník - která působí spíše elegantnějším dojmem a na ruce se zdají být opticky menší. S pozdravem, Petr Pichrt
Milil Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 autoEKOmotion napsal: Nemyslím si, že by byly OUT. Máš je fakt moc pěkné . Mně se líbí . Za kolik bys je prodal ? Zatím neuvažuju o prodeji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se