digiMonster Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 pokiaľ máš v pláne pravidelne chodiť s hodinkami do vody (myslene plávať s nimi to je jedno či v mori alebo v bazéne) tak sa odporúča každý rok respektíve každú sezónu si nechať hodinky pre tesniť predsa len tie tesnenia sú gumičkové a vplýva na nich či už chlór alebo soľ a ničia sa rýchlejšie.keď hodinky nosíš bežne (mimo vodu) úplne stačí každých cca 5 rokov spraviť veľký servis hodinkám aj s pre tesnením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Chtěl jsem navrhnout Wardy - sám mám C7 Rapide Chronograph Automatic, který v létě ve výprodeji nabízeli za 650 liber, to je skoro cena samotného strojku. Přitom ty hodinky mají skvělé zpracování. Ovšem jak teď koukám, asi už vyprodali.Teď nabízí ještě Tridenty https://www.christopherward.eu/watches/dive/c60-trident-pro-chronograph-600 , ovšem ty jsou s cenou trochu jinde. Tedy dokud nepřijdou do výprodeje - to by mohly stát cca 800 liber, což je stále pěkná cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Co na to rychle zahnani chronobundu ty Certiny DS Podium v inzerci? Jinak s Valjouxem mam u sebe za dokonale Hamiltony Intra-matic chrono v panda verzi. Sice pro tebe mozna jen 40mm, ale jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Já ty 103 hodil i proto, aby už s nima feltharg přestal oxidovatJeste by mel nekdo dat poptavku ze shani zlate hodinky od dcerine znacky s inhousem a ma budget jak na bicolor DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Kdybys mel zajem, mam k dispizici zanovni Baume Mericer Capeland na cernem origo krokodylu. Komplet s krabici a navody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Díky všem za reakce. Aby se nám to nezvrhlo na alternativu prodejní sekce, považuju téma za uzavřené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky