Přejít na obsah

Exiztence

Členové_50
  • Příspěvky

    4 001
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

11 654 zobrazení profilu

Exiztence's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Exiztence

    Vaše první Rolex

    Exp 1 tuším rok 1996, 2600e v roce 2015
  2. Exiztence

    ROLEX - indexy, dotaz

    To záleží na mixu barvy, obecně 90s Rolexové tritium je většinou tak mrtvé že ani pod UVčkem nemusí reagovat.
  3. Bych přísahal ze většina central routes je max 20m to budu muset kouknout do logbooku že už mám špatnou paměť. Osobně mi přišla central route jako dost pohoda rozhodně méně náročné než Indonésie(Bali, Komodo) nebo Egypt (BDE).
  4. Myslím že některé lodě berou i OWD když máš 50+ ponorů
  5. Todle je hrozně cool, minulý týden jsem shodou okolností byl na výrobní lince a dělají to pěkně
  6. https://www.chrono24.cz/search/index.htm?countryIds=AT&countryIds=BE&countryIds=BG&countryIds=CY&countryIds=CZ&countryIds=DE&countryIds=DK&countryIds=EE&countryIds=ES&countryIds=FI&countryIds=FR&countryIds=GP&countryIds=GR&countryIds=HR&countryIds=HU&countryIds=IE&countryIds=IT&countryIds=LT&countryIds=LU&countryIds=LV&countryIds=MQ&countryIds=MT&countryIds=NL&countryIds=PL&countryIds=PT&countryIds=RE&countryIds=RO&countryIds=SE&countryIds=SI&countryIds=SK&currencyId=CZK&dosearch=true&manufacturerIds=34&maxAgeInDays=0&models=628&pageSize=60&query=finissimo&redirectToSearchIndex=true&resultview=block&searchexplain=1&sortorder=1 Já myslím že ocelové vodotěsné v pohodě...
  7. Koukals na Octo Finissimo? Dle zadání by to mohlo být...
  8. Tyvole je to ale píčovina (to že musíš řešit takovou blbost).
  9. Žraloci jsou chill dokud nejsou chill, Egypt obecně je prostě průser na tohle, i co se týče toho že pravidelně hryznou žraloci dlouhoploutví nějakého potápěče na Brothers protože to nikdo pořádně nereguluje.
  10. Za mě je pace rychlejší, záleží jak moc to chceš honit tak můžeš vždy v nejrychlejší group. Já jel 964kou v nejpomalejší a za mnou jela RX7 přede mnou S30 RB swapped a před ní Supra mk5. Nejrychlejší auto dne bylo paradoxně nejpomalejší Trueno Ale týpek říkal že má Trueno doma v US tak asi tak... Měl jsem tu Ultimate guide a super, myslím že jinak bych tak pěkný cesty stejně nenašel... Jestli si chceš půjčít bez guided tak je možnost tady, měl jsem naplánováné bohužel jsem musel rušit... https://www.omoren.com/en/
  11. Jsem rád že dělají radost Jak jsme se bavili tak jsou to takový tunaky takže sedí i na malém zápěstí, i když jenom hlava váží víc než plechový GMT na tahu.
×
×
  • Vytvořit...