JiříR Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Tady jsou fotky z prvních testů a musím říct, že ten mclaren je fakt autobus proti jiným autům Tady fotky z testů mercedesu GP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 A jelikož wiliams nehodlá letos svůj vůz veřejně představit, tady už je první spyphoto!!! Williams své auto už představil, vypadá na rozdíl od McLarenu moc dobře. KLIK Další fotografie z dnešního testu ve Valencii. KLIK A tady je moc pěkná retrospektiva působení BMW ve formuli 1 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Hele chlapi, ale zase je to alespoň osobitý. Já jsem se poslední dny tomu tanku od McLarenu hodně věnoval a vyloženě jsem se do něho zamiloval... A mimochodem Sauber je taky pěkný bévépéčko: Zdroj/source: auto.cz EDIT: a tohle taky není špatná zpráva: Jan Charouz testovacím jezdcem u Renaultu Upraveno 1. února 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Hele chlapi, ale zase je to alespoň osobitý. Já jsem se poslední dny tomu tanku od McLarenu hodně věnoval a vyloženě jsem se do něho zamiloval... A mimochodem Sauber je taky pěkný bévépéčko: EDIT: a tohle taky není špatná zpráva: Jan Charouz testovacím jezdcem u Renaultu Osobité to je, jen co je pravda. To je pravda, řekl bych, že vypadá z profilu ještě hůř než McLaren. BMW/Sauber C29 zdroj - http://www.rally.gr/data/photo/52743.jpg Ani Renault R30 nepůsobí nijak lehce. zdroj - http://www.euronews.net/wires/ansa/images/...aX_20100131.jpg Za to Mercedes GP MGP W01 se povedl. zdroj - http://www.f1center.hu/userfiles/126138986...as-2_resize.jpg To, že je Charouz testovacím jezdcem u Renaultu je celkem dobrá zpráva, špatná zpráva je, že u Renaultu byl nahrazen můj kůň Romain Grosjean rusákem Petrovem . Upraveno 2. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Víš co Romane, já se musím trošku těch novejch formulí zastat (a to je říct, jak znáš moje názory na cokoli po roce 94... ) Prostě je to vývoj... Když by jsi se dnes nezaujatě kouknul třeba na P34 a nebral ji jako legendu, tak sám musíš uznat, že to byl takovej kredenc na kolečkách... Ono se to fakt pořád měnilo a někdy to byly fakt hustý extrémy... Mám pocit, že se zase alespoň malounko do tý F1 dostává rozmanitější design modelů... Tak jako to bylo dřív. Já měl od doby prvního "zvednutýho čumáku" až vlastně do týhle éry "žraločích ploutví" pocit, že ty auta vypadaj naprosto stejně... Zdroj/source: tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Máš pravdu, na tratích se objevilo hodně různých podivností. Za jednu z nějvětších kromě šestikolky Tyrrell P34 považuji Arrows, se kterým jezdil Riccardo Patrese. Takhle lokomotiva málem zvítězila hned při svém prvním startu, což se povedlo jen velice zřídkavě, naposledy loni Brawnu. zdroj - http://www.f1tip.ch/f1/grafik/arrows79.gif zdroj - http://www.interq.or.jp/sun/mm-kas/hakubutu/arrows-a2.jpg Upraveno 2. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 .... To, že je Charouz testovacím jezdcem u Renaultu je celkem dobrá zpráva, špatná zpráva je, že u Renaultu byl nahrazen můj kůň Romain Grosjean rusákem Petrovem . Tak s tím souhlasím, ale je až třetí náhradní testovací jezdec, jsem zvědavý jak moc se dostane do formule na nějaký test. .... jsi se dnes nezaujatě kouknul třeba na P34 a nebral ji jako legendu, tak sám musíš uznat, že to byl takovej kredenc na kolečkách... smile.gif No P34 je jasnej tank, bylo to monstrózní auto a je do teď . Mě osobně ten nový mclaren vůbec neuráží, vypadá celkem pěkně, ikdyž bohužel na mercedes GP nemá, to je zatím nejpovedenější formule letos. To mě nejvíce berou 60. léta éra "doutníků". Takovej Lotus 49 v jakékolivmodifikaci je nádherný, ikdyž mě nejvíce bere tento. A poslední dobou se pořád koukám na obrázky Eagle T1G Weslake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) To mně se zase nejvíc líbil Lotus-Cosworth Emersona Fittipaldiho, klasika na kolech v barvách JPS se zlatými koly. zdroj - http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uplo...shatch_1972.jpg Edit - a když doutník tak jedině Lotus 29 Jima Clarka jedině a pouze zelený se žlutým pruhem. zdroj - http://image.motortrend.com/f/9456878/112_...+jim_clark+.jpg Udělal jsi mi alespoň trochu malou radost, že zůstal Romain Grosjean u Renaultu. Třeba se za volant dostane a oproti loňsku dokáže své kvality. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 ...považuji Arrows, se kterým jezdil Riccardo Patrese. Takhle lokomotiva málem zvítězila hned při svém prvním startu, což se povedlo jen velice zřídkavě, naposledy loni Brawnu. Jo jo, Arrows A2, to byl nářez... ale jinak bohužel nic moc... viz tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Jo jo, Arrows A2, to byl nářez... ale jinak bohužel nic moc... viz tady No vidíš, přehlédl jsem ho, ale měl nadějný začátek. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 a co Lotus 56B gas turbine? já to nepamatuju, ale zaujal mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 a co Lotus 56B gas turbine? já to nepamatuju, ale zaujal mě No zajímavý autíčko, ale s dost krátkou historií a v tý zlatý se mi moc nelíbí, ale klasická červeno-zlatá mu docela sekne! ...... To mně se zase nejvíc líbil Lotus-Cosworth Emersona Fittipaldiho, klasika na kolech v barvách JPS se zlatými koly. ...... No kdybych si měl vybrat mezi JPS, tak jednoznačně vede tento a po něm v hodně těsném závěsu Lotus 78 To je pro sexy mašina:) Jinak i přelomový model (windcar) ...... Edit - a když doutník tak jedině Lotus 29 Jima Clarka jedině a pouze zelený se žlutým pruhem. No a co se týče "Classicteamlotus", tak to jsem zase ustřelenej na 49. Pro mě je to prostě megasexy auto, ale třeba za rok na to budu koukat zase jinak. Nedávno jsem si koupil knížku "LOTUS 49: The Story of a Legend" a je tam spousty krásných fotek. Ona ta 29 není, tak extrémně jiná, ale mě na tom neberou ty obrovský kola a výfuky nad hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Z těch novodobých Lotusů se mi moc líbil Lotus 99T v barvách Camel, na obrázkus Ayrtonem Sennou v kokpitu. zdroj - http ://meteorizzio.blog.kataweb.it/pessimi.../belle-bionde/ Edit - a tohle je jedna z mých nejoblíbenějších fotek. Upraveno 2. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Z těch novodobých Lotusů se mi moc líbil Lotus 99T v barvách Camel, na obrázkus Ayrtonem Sennou v kokpitu. .... Edit - a tohle je jedna z mých nejoblíbenějších fotek. .... Tak snowe díky za fotku, tak je fakt pěkná a neznám ji. Nemáš ji někde ještě kvalitnější? Tak a když jsme u postování Lotusů, tak to zakončíme modelem, který se k tomu hodí. Poslední typ Lotusu co se objevil na okruzích velkých cen byl typ Lotus 107. Byli tři specifikace Lotusu 107 (A, B, C), bohužel už ani jedna nebyla úspěšná, i přesto Lotus řídil, pro mě, jeden z nejsympatištějších pilotů F1 vůbec a to Mikka Hakkinen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 A ještě přidám jednu fotku, jestlipak nevíte copak to měl Senna na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Na f1racing.ch mají moc pěkný wallpapery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Na f1racing.ch mají moc pěkný wallpapery: Kdyz to clovek porovna s temi dnesnimy, tak je jasne videt ten rozdil. Tady to je krasne ciste, nikde ani kridelko, zaveseni dve tyce atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Tak snowe díky za fotku, tak je fakt pěkná a neznám ji. Nemáš ji někde ještě kvalitnější? Bohužel ne, fotografie je z tohoto zdroje a jsou tam i další s tématikou formule jedna. Jestli chceš, prohlédni si odkaz. KLIK Koupil jsem si únorové číslo časopisu F1 a jsou tam pěkné články o Lotusu. Pokud ho ještě nemáš a všiml jsem si, že se o Lotus zajímáš stejně jako já, obstarej si ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Virgin Racing ukázal svůj vůz, mimochodem, vypadá moc dobře, jsem zvědavý co s ním dokáže Timo Glock. KLIK Testy ve Valencii 1.-3. února KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Bohužel ne, fotografie je z tohoto zdroje a jsou tam i další s tématikou formule jedna. Jestli chceš, prohlédni si odkaz. <a href="http://trt.seesaa.net/upload/detail/image/85porgp85-pr-senna.jpg.html" target="_blank">KLIK </a> Koupil jsem si únorové číslo časopisu F1 a jsou tam pěkné články o Lotusu. Pokud ho ještě nemáš a všiml jsem si, že se o Lotus zajímáš stejně jako já, obstarej si ho. Díky moc za odkaz. Časopis nemám, ale hned zítra si ho pořídím, Lotus mám více než rád.....Pomalu objednávám anglickou literaturu ke všem lotusům co byli, je to moc zajímavý čtení a hlavně super fotky, kde nikde nenajdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se