Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja vim, ze je to totalne OT, ale uz jsem zoufalej :D

Pamatujete si nekdo reklamu na mineralku Bonaqua, kde rozkvetl semafor? Hrala k tomu pisnicka Alive od Sonique...

Potreboval bych ji sehnat, bud jako video file nebo klidne i odkaz na nejakej stream. Snazim se ji vygooglovat uz asi dva tydny a nemuzu ji nikde najit :(

Thx ;)

Odesláno
Ja vim, ze je to totalne OT, ale uz jsem zoufalej :D

Pamatujete si nekdo reklamu na mineralku Bonaqua, kde rozkvetl semafor? Hrala k tomu pisnicka Alive od Sonique...

Potreboval bych ji sehnat, bud jako video file nebo klidne i odkaz na nejakej stream. Snazim se ji vygooglovat uz asi dva tydny a nemuzu ji nikde najit :(

Thx ;)

pošli mi mail pres SZ.

Odesláno
to je jak demolition man - muj pes je lepsi nez vas pes... pidit se po reklamach...

?? Srry, ale DM si nejak nepamatuju takze fakt nevim, o cem je rec. A radsi nedomyslim ;)

Kvalitni reklamu povazuju za umeni, v mym soukromym zebricku stoji vys, nez filmarina jako takova. Navic tohle je takova dost malo reklama - samotna upoutavka na produkt byla velmi kratka a az na konci. Do ty doby to byl spis takovej lehce surrealistickej klip, kterej se mi k ty pisnicce (a tu mam hodne rad) hodi podstatne vic, nez puvodni klip od Sonique.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...