B.F.G. Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Léédááá žééébýýýý toooo býýýl http://www.breitlingsource.com/watch_detai...omarine_20.html
spiderer Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Starsi model byl, delal se v prumeru 42mm, kde minutova rucka sahala az na bile okruzi ciferniku. Razena cisla na lunete mela trochu jiny font. Tento model mel WR 1500m, novejsi Superocean ma 44mm, cerveny napis automatic a WR 2000m. V kolekci pro rok 2008 je jeste nova vterinovka. Starsi model mel taky jiny tah, ale "hrany" u indexu byly take ostre + opravdu minutova rucka sahala az k okruzi - http://cgi.ebay.de/Breitling-Superocean-St...1QQcmdZViewItem
NIGHTinGALE Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 (upraveno) Jestli to jsou originály, tak jsou fakt hnusný. Šestka mi přijde nakřivo a dvanáctka taky vypadá jak ožralá. Ta spodní část jedničky (index 12) mi přijde hodně křivá a celkově se mi zdá, že jednička na dvojku padá. Upraveno 17. července 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Románek Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Zdravím, nikde na ciferníku jsem nenašel "swiss made", nebo jsem se díval špatně? Breitling si to tam nedává? Může to něco znamenat?
sauce Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Zdravím, nikde na ciferníku jsem nenašel "swiss made", nebo jsem se díval špatně? Breitling si to tam nedává? Může to něco znamenat? To neznamená vůbec nic, Breitling si to tam opravdu nedává.
mike3141 Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Já bych hlasoval pro originál, zatím mě nic nepřesvědčilo o opaku. 2 NIGHTinGALE: šestka vypadá nakřivo i u originálu, závisí na úhlu dopadu světla a stínu, který vrhá... asi... a na fotce hodinky ale vážně vypadají nějak ošklivě... Jediný fejk steelfish co jsem kdy viděl měl moc malou vzdálenost mezi 9 a 21, tady mi to příjde ok... Pro srovnání jsem někde vyhrabal fotku originálu:
mike3141 Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 jo, samozřejmě je to ten novější model, přikládám jenom pro porovnání čísel a ciferníku, sekundovky si doufám nikdo všímat nebude
Baker Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Já bych hlasoval pro originál, zatím mě nic nepřesvědčilo o opaku. Natoc datum na 17 stejne jako na fotkach na zacatku vlakna a udelej podobnou fotku, ja tvrdim, ze cislo bude zcela vyplnovat datove okno a ne jako na predchozich fotkach, kde je mensi o 20%.
mike3141 Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Natoc datum na 17 stejne jako na fotkach na zacatku vlakna a udelej podobnou fotku, ja tvrdim, ze cislo bude zcela vyplnovat datove okno a ne jako na predchozich fotkach, kde je mensi o 20%. něco na tom bude... 2 pindero: navrhuju opakovaně utrousit poznámku o fejcích a vyprovokovat kolegu natolik, že s hodinkami skočí třeba k Dušákovi a tam mu je už proklepnou Osobně bych si tipnul na originál s posunutým datumem, ale ruku bych za to do ohně a ani jinam nestrčil
Románek Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Ještě jednou všechny zdravím a též se laskavě přimlouvám u majitele hodinek a zakladetele vlákna za to, aby nechali hodinky detailně prohlédnout a pak nás seznámili s výsledkem (i s odůvodněním). Pro mě, jakožto neznalce a potenciálníko kupce hodinek, je tato patová situace dost frustrující.
pindero Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2008 OK zkusím to s majitelem domluvit, když se bude cukat je mi to jasné.
autoEKOmotion Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 něco na tom bude... 2 pindero: navrhuju opakovaně utrousit poznámku o fejcích a vyprovokovat kolegu natolik, že s hodinkami skočí třeba k Dušákovi a tam mu je už proklepnou Osobně bych si tipnul na originál s posunutým datumem, ale ruku bych za to do ohně a ani jinam nestrčil Kdo je to "DUŠÁK" ?
polifka Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Bakere, zase mi přistálo něco od Breitlingu (jakýsi propagační materiál s CD - snad něco pro tisk). Pokud bys měl urgentní zájem, bude to drahé. Pokud bys měl zájem, bude to za levno. Pokud bys jen tak, bude to jako ta minulá zásilka za úsměv. Přepravu hradím já. Protože jsem kdesi zasel spojení, ozvi se mi na: polifka@seznam.cz.
Baker Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Bakere, zase mi přistálo něco od Breitlingu (jakýsi propagační materiál s CD - snad něco pro tisk). Pokud bys měl urgentní zájem, bude to drahé. Pokud bys měl zájem, bude to za levno. Pokud bys jen tak, bude to jako ta minulá zásilka za úsměv. Přepravu hradím já. Protože jsem kdesi zasel spojení, ozvi se mi na: polifka@seznam.cz. Mam urgentni zajem Posilam mail.
spiderer Odesláno 5. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2008 OK zkusím to s majitelem domluvit, když se bude cukat je mi to jasné. Tak co majitel, cuka se, nebo uz jsou nejake usvedcujici fotky?
RadekB Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 po týdnu....... kapánek oživuji tohle vlákno. Jak dopadla tahle tajenka? Taky by mně to zajímalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se