bananovec Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Dobrý den, vážení kolegové a spolupacienti chronobundu, moc se mi líbí tento model Stowa Marine s římskými čísly a moc rád bych se na ně podíval "na živo". https://www.stowa.de/en/Marine+Klassik+40+white+roman.htm Vlastní je tady někdo? Bylo by možné podívat se na ně a vyzkoušet na ruce? Děkuji velice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Já je tedy nevlastním, ale taky po nich pošilhávám. Ještě trochu víc se mi líbí ta verze s mimostřednou vteřinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 4. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jasan, ty jsou taky super a asi mají i lepší stroj...Nicméně já už mám doma dva vintage oblekové kousky s mimostředovkou a tentokrát pasu právě po té centrální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ty s mimostredkou jsme kupovali tatovi k 60. narozeninam. Maji v sobe Unitas a kapku vetsi pouzdro (41mm). Celkove to je uz kus hodinek. Tata ma ruku asi 19cm a mu sedi dobre. Na moji 17cm ruku uz to pouzdro bylo velke (je tam pres 50mm L2L). Zalezi tedy, jak velkou pracku mas. Ja sam po nich taky pokukuju uz dlouho a osobne bych bral 36mm verzi. Nazivo jsem ji ale nikdy nevidel, nezkousel. Extra moc majitelu tu na foru asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Já mám ruku zhruba 18,5 - 19 cm, takže ta verze 36mm by pro mě byla už malá. Navíc ve velikosti 36mm mám vintage Omega a to je opravdu jen ke smokingu jasná klasika. Tohle by měly být všestranné hodinky i na denní nošení, tedy by mi vyhovovala ideálně velikost 40mm. Koneckonců doma mám "Stowa Flieger Classic 40 Baumuster B" a ty jsou velikostně ideál. Jen jsem chtěl vidět na živo ty Marine s římskými číslicemi a centrální vteřinovkou, abych si byl jistý, že to je pro mě to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jo tak s takovou prackou jsi v cajku. Prave jsou a pokud ne, tak se daji poslat dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Ja mám fliegre s Unitasom, s tým 41mm púzdrom. Ruku mám 16,5cm a unosím ich, ale je pravda, že na limite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se