Apep Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Vážení, poslední dnešní otázka, máte někdo zkušenosti s těmito ruskými hodinkami (kvalita zpracování, přesnost, atd.)? Pokud má někdo zkušenosti i s prodejem těchto hodinek v ČR, budu vděčný za každou radu či informaci. Děkuji a všechny zdravím! Váš Apep :-)
Apep Odesláno 17. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Vážení, poslední dnešní otázka, máte někdo zkušenosti s těmito ruskými hodinkami (kvalita zpracování, přesnost, atd.)? Pokud má někdo zkušenosti i s prodejem těchto hodinek v ČR, budu vděčný za každou radu či informaci. Děkuji a všechny zdravím! Váš Apep :-) Moje otázka byla trochu nejapná, když jsem strávil asi hodinu čtením příspěvků v tomto fóru. Zdá se ale, že v pasáži Alfa bych mohl uspět. Mějte se, hodináři, já už musím zase něco chvíli dělat :-)
Návštěvník tolja Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 (upraveno) Na Poříčí Vážení, poslední dnešní otázka, máte někdo zkušenosti s těmito ruskými hodinkami (kvalita zpracování, přesnost, atd.)? Pokud má někdo zkušenosti i s prodejem těchto hodinek v ČR, budu vděčný za každou radu či informaci. Děkuji a všechny zdravím! Váš Apep :-) Upraveno 17. července 2008 uživatelem tolja
Apep Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Na Poříčí Na tom Poříčí je to u Poljotů levnější o cca 1-2 tis. než např. v pasáži Alfa ..
Apep Odesláno 18. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Na tom Poříčí je to u Poljotů levnější o cca 1-2 tis. než např. v pasáži Alfa .. ........ čímž nechci kritizovat velmi ochotného pana hodináře v pasáži Alfa, který mi už vícekrát velice dobře spravil hodinky různých značek, resp. vyčistil a perfektně seřídil a k tomu vždy přidal nějakou zajímavost o hodinkách obecně, rád tam chodím .. :-) Různé ceny jsou všude, po pravdě řečeno, u takových hodinek v určitých cenových hladinách (nad těch 10 tis.) je jeden dva tisíce v ceně rozdíl skoro nevýznamný - já vím, jak pro koho ...
safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Vážení, poslední dnešní otázka, máte někdo zkušenosti s těmito ruskými hodinkami (kvalita zpracování, přesnost, atd.)? Pokud má někdo zkušenosti i s prodejem těchto hodinek v ČR, budu vděčný za každou radu či informaci. Děkuji a všechny zdravím! Váš Apep :-) Pouzdro, ciferník a tah budou ok, akorát strojek je víc poruchový
HonzaX Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 (upraveno) Pouzdro, ciferník a tah budou ok, akorát strojek je víc poruchový No nevím ,moje zatím šlapou dobře a spíš bych se bál , za jak dlouho se ošoupou ? Upraveno 20. července 2008 uživatelem HonzaX
e2ek1el Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 No nevím ,moje zatím šlapou dobře a spíš bych se bál , za jak dlouho se ošoupou ? ja je budu mit 2roky, nosil jsem je pomerne casto ale ani znamka osoupani, bohuzel mam ale problem s odpodavajicimi ozdobnymi sroubky, stratil jsem uz asi 4 a ted se mi podarilo stratit korunku. Nechce se mi je ale kvuli tomu posilat na reklamaci, nevim jestli by mi to vubec uznali... spis premyslim jestli by je nedal do cajku naky sikovny hodinar, idealne Brno nebo okoli... nevite o nekom??? Jinak co se tyce strojku a vubec presnosti, tak za ty penize celkem dobry kauf... prvni den mi dokonce meskali snad jen sekundu, potom se to ustalilo na 5-10, tak jsem si oddechl, protoze jsem Rusy podeziral z implementace nejakeho miniquartzu...
Kapitán Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 ja je budu mit 2roky, nosil jsem je pomerne casto ale ani znamka osoupani, bohuzel mam ale problem s odpodavajicimi ozdobnymi sroubky, stratil jsem uz asi 4 a ted se mi podarilo stratit korunku. Nechce se mi je ale kvuli tomu posilat na reklamaci, nevim jestli by mi to vubec uznali... spis premyslim jestli by je nedal do cajku naky sikovny hodinar, idealne Brno nebo okoli... nevite o nekom??? Jinak co se tyce strojku a vubec presnosti, tak za ty penize celkem dobry kauf... prvni den mi dokonce meskali snad jen sekundu, potom se to ustalilo na 5-10, tak jsem si oddechl, protoze jsem Rusy podeziral z implementace nejakeho miniquartzu... Kapitán-takže jsem zatoužil mít něco nového. Koupil jsem je za 4.700Kč v Praze.číslo přes 1700 a něco-černý ciferník,spokojenost průměrná ,jdou podle počasí -plus i mínus .Hlavní problém je vtom,že už mám nový řemínek a už dodělává/dal jsem zaň 600,-Kč./ Nikde nelze koupit kovový tah 23mm.Jsem kmet , tak je budu nosit dle možností ,než se rozpadne ten nový řemínek.Udělal jsem si radost a tak brouzdám a koukám co mají nového diskutující na Chronomag fóru. Tak hodne úspěchů-přeje Moravák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se