Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 (upraveno) Chtěl bych si postavit podobné hodinky jako jsem prodával tady. Stejné pouzdro, kalibr Seagull nebo Unitas a číselník: Rád bych měl pod 12 kombinaci písmen JKK, v kulatém nebo oválném rámečku nebo bez, třeba něco takového: Jestli máte někdo chuť a zájem, hoďte sem nějaké hávrhy, díky. Upraveno 18. července 2008 uživatelem Kamil
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 A uvažuji o nich už dlouho, určitě déle než sem Dali dával svůj příspěvek.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Luk měl podobný nápad.
Luk Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 To je náhodička Původně jsem kupoval strojek a když jsem viděl ten ciferník tak jsem si řekl, že se může hodit. Zkusmo jsem ho hodil do pouzdra a ..........vypadá opravdu moc hezky. Takže se ti omlouvám...ale neudělal jsem to schválně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Takže se ti omlouvám...ale neudělal jsem to schválně. Proč by ses měl omlouvat, vypadají moc hezky. Co je to za pouzdro?
Kalifx Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Pokud budu vycházet z tvého původního návrhu tak co třeba takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lapis Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Kamile, Steinhart má "velmi" podobny hodinky, stačily by upravit k tvému obrazu, ale to asi víš. Průměr sedí, atd. http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=22#53
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Pokud budu vycházet z tvého původního návrhu tak co třeba takhle: Já bych chtěl zachovat stejný úhel spodní části J jako má horní část K. A u toho prvního K nechci svislou čáru. V podstatě bych na tom svém měnil jen tlouštku čar nebo zakončení špiček a patek písmen a sklony a poměry velikosti. A jestli udělat okolo ovál nebo ne. Jinak díky za pomoc.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Kamile, Steinhart má "velmi" podobny hodinky, stačily by upravit k tvému obrazu, ale to asi víš. Průměr sedí, atd. Já už mám všechno koupené, jde mi jen o to, jestli dám Seagull nebo seženu nějaký dekorovaný Unitas. A samozřejmě potřebuju doladit to logo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se