belo696 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2019 Ahojte,už nejaký čas to tu sledujem a vyberám si hodinky.Dopracoval som sa k Damasku DC 66.Čo hovoríte na výber?cena vs úžitok?spolahlivost?nezvyknem meniť pokiaľ niečo funguje.... oplatí sa priplatit za oc.tah?vzhľad je podla môjho gusta,avšak nevidel som ich naživo a teda nevyskúšal,čo by som veľmi rád,nakoľko nie sú práve najlacnejšie.Kde sa dajú vidieť v cesko-slovensku?ak vôbecDíky za rady
priklep Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 Pozdravujem,tiež som skončil pri Damasko, model DA34.V SK majú svojho predajcu, nájdeš na nete. S kúpou v SK som mal veľmi dobré skúsenosti, už som u nich aj servisoval, výrazná spokojnosť.Damasko je známy masívnym tvdreným telom, po 4 rokoch na hodinkách nemám ani škrabanček (nesprávam sa k nim hyperprotektívne).Viditeľnosť a rozoznateľnosť času je u D výborná. Ich oceľový ťah som na ruke nemal, ale vyzerá výborne. Zdá sa ale masívny, osobne by som asi zobral kožu a potom zvážil dokúpiť oceľový ťah.Za mňa výborné hodinky z malej dielne, zriedkavé, ľuďí okolo zaujmú svojou jednoduchosťou a vizuálnou čistotou.
belo696 Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Ano,zistil som si, aj som im písal do Zvolena,avšak nemajú ani jedny skladom,iba Biatec.Ano,ten kontrast ciferníku bolo prvé,čo ma zaujalo,aby som začal s?úmať Damasko na fóre.Dík,stále som bližšie k rozhodnutiu pre Damasko.
Radik Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 DA34kama jsem do toho všeho vlastně spadnul. Mám je dodnes, Damaska určitě mají něco do sebe.
priklep Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Mne na nich vyhovuje príbeh a malovýroba (cca 1500ks ročne zo všetkých modelov, ktoré robia), ktorá je ale nekompromisne dotiahnutá do dokonalosti. Svoju kúpu určite neľutujem.
marecenator Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Aky pribeh maju Damaska? belo696 - vyber dobry, chrono modely sa mi pacia, sam mam jeden (67Si).Paci sa mi, ze minutovy scitac ma zvyraznene indexy na 5, 15 a 25. minute, toto na DC67Si, ktore mam, nie je. Cena vs uzitok - cena vyssia, uzitok rovnaky, ako pri odcitani casu z telefonu, vo finale sa dozvies, kolko je hodin Pre mna sa tah neoplati, je masivny (zvlast na modeloch z roztecou noziciek 22mm), bez zuzenia, bez regulacie. Za tie peniaze by som si takyto tah urcite nekupil.
belo696 Odesláno 27. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Úžitok som skôr myslel či kvalita odpovedá cene napr.kaliber,kvalita a samozrejme aby ukazovali koľko je hodín,ale presne . Pozeral som rôzne značky a rovnaký kaliber stojí 30 000 a kludne aj 60 000 v rovnakej špecifikácii hodiniek.....chronograph je pre mňa asi skôr dizajnová záležitosť....Pravda je,že na koži sa mi páčia viac,ale hodinky nosím všade a stále,takže na plávanie ta koža asi nie je úplne ideál.Čítal som tu, že cena ťahu je dosť vysoká....Ešte možno nejaký názor,že prečo nekúpiť Ďakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se