Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Stejné parametry jako jeho titanový bráška. Cena bohužel neznámá.

Super, nejake dalsi info nebo vic fotek ? Zajimalo by me, zda jsou lestene ci kartacovane. K mym B Skyland skvely braska ;)

Odesláno
  Baker napsal:
Nejake dalsi info:

Aveneger Seawolf

Cal: Breitling 17 (ETA 2824-2)

Prumer: 45.4 mm

Vyska: 18.4 mm

WR: 3000m

Ach bože, :crybaby: 45.4 mm je na mě pořád moc... i kdybych našetřil peníze , musel bych je stejně nejdřív utratit za plastiku zápěsí :frusty:

Odesláno

Koukal jsem na ne na letisti a moje postrehy jsou nasledujici - cifernik - nadherny - naprosta bomba, na zivo ty indexy vypadaji vyborne, opravdu moc pekny cifernik! Velikost, neodhadnu presne, byly v prumeru zhruba stejne jako Steelfish, tedy cca 44mm, mozna malililinko vic, odhad 44,5mm, ale mely pro me jednu zasadni nevyhodu, maji extremne vysoke pouzdro (napriklad proti steelfish) odpovidajici Avenger Skylandum coz mi k nechronografum prislo celkem hodne a nebyla tam bohuzel takova rovnovaha.. Takze u me z Breitlingu asi vyhraji steelfish. Kdyby tyhle byly o neco nizsi tak by to byly asi tyhle protoze ten cifernik je fakt bozi ;)

Odesláno

Tak včera jsem na ně koukal ve Vídni a je to opravdu kus železa. Poměrně velký průměr "kompenzuje" opticky jejich výška skoro 2 cm. Ciferník je podle mého soudu velmi povedený a s hnědým koženým řemínkem nemají chybu. Pro mě další kandidát....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...