Harlík Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Dobrý den, už dlouho si vybírám své první hodinky a nemohu se rozhodnout. Chci aby byly: - automaty nebo mechanické- průhledné dýnko- měli datumovku, nejlépe i den v týdnu- měli kalibr od výrobce samotných hodinek (ne koupené od japonců) Zaujali mě tyto: https://www.nejpanskehodinky.cz/poljot-hodinky/poljot-31681-chronograf-p-sports-43-c/ Jak si myslíte, že na tom jsou s kvalitou dnešní Poljot? Kde je nejlépe koupit? Doporučili by jste mi případně jakékoli jiné hodinky, co splňují mé očekávání a jsou v této cenové hladině? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Ahoj, tak kde začít? O limitku se zde jedna, ale těch limitek dělají doslova stovky, takže o žádnou exkluzivitu nejde. Strojek úplně špatnej není, ale než tuhle divocinu koukni na zn. Aviator, má větší wr a není to takovejhle cirkus (cena přibližně stejná). Ty jsem i měl. Jinak bych ti doporučil snad i něco jiného se strojkem Eta nebo i kouknout na značky Junkers, Zeppelin či jiné.
Dirk Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2020 Já si nemůžu na Poljoty stěžovat. Mám Aviator Chrono I už asi 3 roky a zatím naprosto bez problémů. Přesnost si postupně sedla na nějakých +30s za týden (při ranním natahování a nonstop nošení), vodotěsnost při normálním používání včetně bazénu zatím v pohodě, strojek je ruská klasika 3133, která vychází z Valjouxu. Azbuka na nich je trošku exotická a vyčnívá z okoukaného SWISS MADE - takže za mě je Poljot při porovnání výkon/cena rozumná volba.
Dirk Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Pochopitelně taky "limitka" ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Dirk
jovani Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Sturmanskie Chronograph "Sturmanskie" Special Edition 3133 a Sturmanskie Chronograph "Ocean" Special Edition 3133 ... ... ale kam tie ceny vyskocili, to je hruza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se