Přejít na obsah

kuncák7

Členové_50
  • Příspěvky

    18 489
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    3

kuncák7 naposledy vyhrál 23. července

kuncák7 má nejvíce líbivý obsah

O uživateli kuncák7

  • Datum narození 9.10.1973

Contact Methods

  • MSN
    kuncak7@serznam.cz
  • Website URL
    608315542

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    jídlo, sport, ženský-časem se pořádí koníčků mění

Návštěvy profilu

37 155 zobrazení profilu

kuncák7's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

101

Popularita

  1. Ta me včera předjíždění na D8, nemecka RZ, funglovka a říkám to nerad- pekny, moc pěkný.
  2. Zahájení je originální, ale jinak jsem zatím rozpacitej - vesnice nic moc, to plavání v rece, toho se dost bojim, oblečení nasich- jsem asi starej. A v tom sedmickovem ragby muj favorit uz skončil .
  3. Vždyť vim , nehadam se. Me se to fakt skoro líbí ( jen z toho bude dle mého spatne videt a asistenti ti proste ve městě moc nepomůžou).
  4. Změnit normy ohledně parkovacích míst, bohužel se postupuje proti logice a toto se neresi. Ja pak v praci vařím z vody ( snažím se přemýšlet a řešit to logicky, ale většinou se najde chytrák, co do toho začne rejpat a ja musím jít podle norem a vždy to jen zhorsim ).
  5. Myslím, že stačí vylozit neco před D1 a výsledek bude totez ( nastesti mam dovcu a tu hrůzu v dopravě mam dnes pouze skrz zprávy). Bereš to safi moc osobne- nic proti autu nebo čím kdo jezdi nemam, jen proste nevidím v provozu ve městě smysl téhle aut ( myšleno pohled na parkování), jo a sam mam oktavku 3 kombi , takže vlastně totez i na me.
  6. Ano, přesně a tohle už vůbec ne, ani jako mama taxi ( uz venku to ma problém zaparkovat, natož v podzemí ), další "vyhody" se tu už probrali. Jo a Hřib fakt staci, i když jeho nápad na zjednodušení odtahu mel něco do sebe. Jinak je to katastrofa. Ac to neni osklive auto, tak jsem zastánce minimalizace, hlavne v pražském provozu.
  7. Blizko, nejde na tu vetracku otevrit- jde jen otevřít cele nebo zavřít.
  8. Sam uznej, je tohle klasické městské auto? Ani PHEV to nezachrání ( kvůli nejen tomuhle by se uz konečně mel někdo zamyslet nad změnou norem pro parkovani). Jinak se mi to docela líbí, ale když na to kouknu z pohledu pracovniho, tak......
  9. To já moc neumím pouzivat. Nějak to zvládnu, zkusím to odvodit.
  10. To už jsem zkoušel, nefunguje to . Ale tuším, že člověk montujíci okna by to opravil do dvou minut. Jen pak nebudu doma za Kinga
  11. Musím se pochvalit- ráno nam přestal napoustet zachod v patře, tak mě manzelka zbuzerovala, abych to opravil. Jako naprostej nymand jsem zvládl rozebrat ten bazmek a smutne usedl na misu ( tyhle rechnikalie jsou na me moc, nedokážu odvodit, zda tam něco chybí, je zlomený ci upadlo) a ejhle, po pul hodine sezení se to opravilo samo, bohužel netuším jak. Smontoval jsem to zpet a ted se tvarim hrde, ze to funguje. Pochvala byla Tak ještě by se takhle melo opravit okno- nejde otevřít na vetracku a ja za boha nemuzu přijít na to, která páčka preskocila blbe a je ze mě kutil Tim
  12. Stále platí, jakákoliv nabidka bude akceptována. Jen tu leží.
  13. Zdravim, nějak nevím a tak bych je nabídl do výměny. Mam je ponekolikate a proste si na to datum na 9 ne a ne zvyknout. Hodinky na tahu, krabice, papiry- komplet balení, super stav ( vlasecnice na spone ), safir a tělo hodinek bez poskvrn. Co za ne? Popravdě nevím. Doplácet penize nechci, max přihodit jiné hodinky, takže nabizejte, kdo je chce vyzkoušet, skoro cokoliv- domluva je vždy mozna. Napadá mě z levnějších- steinhart, bulova, seiko arnie, pak fortis, longines,...... budu se těšit na nabídky.
×
×
  • Vytvořit...