safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Zevně klasické kvalitní japonské hodinky: zevnitř... . . . . . . . . . . . . . . . . zajímavé, že? Zkusím o tomto mdoelu zjistit více Zdroj: http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch
autoEKOmotion Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Zkus tady prosím nechat cenu a kontakt - za předpoklau že je získáš
safi Odesláno 20. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Zkus tady prosím nechat cenu a kontakt - za předpoklau že je získáš Zdravím, 1) kontakt na sebe na veřejných stránkách zásadně nenechávám 2) tento post není prodejní, cílem bylo ukázat na zajímavé použití švýcarského strojku v japonských hodinkách, ale to Vám asi uniklo.
Onisan Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 To je pěkný kousek... Řekl bych moc pěkný.. Kolik stál?
safi Odesláno 20. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2008 To je pěkný kousek... Řekl bych moc pěkný.. Kolik stál? nevím, já jen našel foto na netu :-D
MarcelG Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Zajímavý kousek, taky by mě zajímala cena. Použití swiss strojku v těchle hodinkácj mě osobně překvapila. No, člověk se pořád učí!!
afrikab Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Zajímavý kousek, taky by mě zajímala cena. Použití swiss strojku v těchle hodinkácj mě osobně překvapila. No, člověk se pořád učí!! Prekvapeni je, ze Cinani delaji fejky i tehle znacky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se