Apep Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Zdravím všechny příznivce a přikládám jako zajímavost obrázky švýcarských hodinek značky Hanowa, nemají bohužel servis v ČR, což jsem si přečetl v záručním listu až doma - zatím mi to ale tak moc nevadí, do Německa do autorizovaného servisu to zase není tak daleko. Má někdo s hodinkami této značky zkušenost? (Doufám, že ne špatnou ... :-) Mně se tedy líbí, i když je to "jen" qwartz .. Apep.
Apep Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Zdravím všechny příznivce a přikládám jako zajímavost obrázky švýcarských hodinek značky Hanowa, nemají bohužel servis v ČR, což jsem si přečetl v záručním listu až doma - zatím mi to ale tak moc nevadí, do Německa do autorizovaného servisu to zase není tak daleko. Má někdo s hodinkami této značky zkušenost? (Doufám, že ne špatnou ... :-) Mně se tedy líbí, i když je to "jen" qwartz .. Apep. PS: Omlouvám se za druhou fotografii - ty otisky prstů, to je hrůza, ráno jsem pospíchal a hodinky jsem nevyčistil ... A teď je už pozdě. Takže se omlouvám a zároveň chci tímto předejít kritickým ohlasům v tomto smyslu, aby nám v tom neunikla podstata věci :-)
Apep Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 PS: Omlouvám se za druhou fotografii - ty otisky prstů, to je hrůza, ráno jsem pospíchal a hodinky jsem nevyčistil ... A teď je už pozdě. Takže se omlouvám a zároveň chci tímto předejít kritickým ohlasům v tomto smyslu, aby nám v tom neunikla podstata věci :-) PPS: Jen pro úplnost, jde o typ z kolekce Discoverer, verze č. 6-5107.55.003
uns Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 s týmito hodinkami skúsenosť nemám a po pravde som o nich ešte nepočul. prajem ti aby si ten servis nikdy nepotreboval. PS: ak by som sa mal vyjadriť k ich vzhľadu...vobec sa mi nepáčia, vadí mi hlavne tá bicolorová úprava. každý má však iný vkus, že
Apep Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 s týmito hodinkami skúsenosť nemám a po pravde som o nich ešte nepočul. prajem ti aby si ten servis nikdy nepotreboval. PS: ak by som sa mal vyjadriť k ich vzhľadu...vobec sa mi nepáčia, vadí mi hlavne tá bicolorová úprava. každý má však iný vkus, že Nic se neděje, už jsem na tomhle Chronomagu viděl i horší věci, mám možná jiný vkus, možná ho nemám vůbec :-) - nechme toho. Zdravím, A.
Apep Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 s týmito hodinkami skúsenosť nemám a po pravde som o nich ešte nepočul. prajem ti aby si ten servis nikdy nepotreboval. PS: ak by som sa mal vyjadriť k ich vzhľadu...vobec sa mi nepáčia, vadí mi hlavne tá bicolorová úprava. každý má však iný vkus, že PS: Bicolorovou úpravu na hodinkách preferuju mimo jiné i proto, že jsem se před 2 roky oženil a chtěl jsem, aby mi prstýnek ladil i s hodinkami. I když asi tedy nemám nějaký extra vkus, tak se mi to vždycky trochu nezdá, když vidím lidi se zlatým prstýnkem a stříbrnými hodinkami, tak jsem to chtěl nějak řešit aspoň u sebe. Tahle diskuse už ale začíná směrovat tématicky do nějaké jiné diskusní skupiny, tak radši končím, abych nedostal nějaký ten trestný bod, nebo jak se tomu tady říká, už jsem byl kritizovaný i za velikosti fotek, to se snažím napravit, že dávám fotky menší. Jaké preferuješ hodinky Ty sám, jestli se mohu takhle zeptat? Nechci tuto diskusi ale hnát někam do "nervózna", radši toho pro tuhle chvíli už nechám. Obecně, když si tak pročítám různé diskusní příspěvky v různých skupinách, tak skoro převažují blbosti nad konkrétními informacemi o hodinkách - samozřejmě až na čestné výjimky :-) - nechtěl bych do té první skupiny sklouznout. Přihlásil jsem se do Chronomagu proto, že jsem se chtěl něco dozvědět o hodinkách a podělit se se členy o své dojmy a zkušenosti, případně požádal o rady ap. Zdravím a pro dnešek asi nejspíš brouzdání na Chronomagu ukončím. Apep
uns Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 nebuď prosím ťa tak vzťahovačný... každý má iný vkus a to, že sa nepáčia mne, znamená iba to, že mám iný vkus. (to neznamená lepší, či horší) pokiaľ ide o mňa, mne sa nepáči napríklad ani vačšina Breitlingov, a vyslovene neznášam SEIKO Orange Monster, za čo má asi tiež odsúdi vačšina členov Hodinky, ktoré si si kúpil nie sú príliš časté a preto málo kto može reagovať na tvoju prosbu a podelenie sa so skúsenosťami s ich nosením...určite to nie je nezáujmom členov tohoto fóra, alebo tým, že by ťa niekto odsudzoval za nákup týchto hodiniek.
Apep Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 nebuď prosím ťa tak vzťahovačný... každý má iný vkus a to, že sa nepáčia mne, znamená iba to, že mám iný vkus. (to neznamená lepší, či horší) pokiaľ ide o mňa, mne sa nepáči napríklad ani vačšina Breitlingov, a vyslovene neznášam SEIKO Orange Monster, za čo má asi tiež odsúdi vačšina členov Hodinky, ktoré si si kúpil nie sú príliš časté a preto málo kto može reagovať na tvoju prosbu a podelenie sa so skúsenosťami s ich nosením...určite to nie je nezáujmom členov tohoto fóra, alebo tým, že by ťa niekto odsudzoval za nákup týchto hodiniek. [/quote Je to fakt, promiň, byl jsem opravdu nějaký vztahovačný, o nic nejde, je to v pohodě. Momentálně je mám na ruce celý den a asi si nechám zase o něco zmenšit tah, ráno mi byl těsný, cestou do práce jsem si ho nechal trochu prodloužit a teď mi hodinky na ruce vyloženě lítají. Nebo si to zkrátím sám těmi stěžejkami na sponě. A pak se uvidí. Příjemný hodinářský víkend - jak Tobě, tak i všem přátelům a příznivcům hodinek jako takových! Apep (Pepa :-)
PhoeniX Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Nechci tuto diskusi ale hnát někam do "nervózna", radši toho pro tuhle chvíli už nechám. Obecně, když si tak pročítám různé diskusní příspěvky v různých skupinách, tak skoro převažují blbosti nad konkrétními informacemi o hodinkách - samozřejmě až na čestné výjimky :-) - nechtěl bych do té první skupiny sklouznout. Člověče, ty konkrétní informace o hodinkách najdeš na webových stránkách výrobců. A CHRONOMAG je tu od toho, aby se probralo to ostatní - i blbosti.
Skipi Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Taky mám doma jedny Hanowy - s ručním nátahem. Nosil jsem je na základce a vždy vzbuzovaly zasloužený obdiv. No jo, zlatá 80´s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Apep Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Taky mám doma jedny Hanowy - s ručním nátahem. Nosil jsem je na základce a vždy vzbuzovaly zasloužený obdiv. No jo, zlatá 80´s Pěkné a jistě i dál vzbuzují Má ještě někdo taky nějaké Hanowy?
New X-Bob Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 trochu opráším a zresuscituji toto vlákno. Po dlooouhém uvažování a po souhlasu drahé polovičky, že si můžu koupit na dlooouhoou dobu ještě jedny nové hodinky (protože nemám doma nic černo-stříbrného, aby to ladilo k určitému oblečení - Steinhart NavB a Arcadia pinkgolg se nehodí ke všemu), jsem dospěl po konzultaci s dvěma zdejšími členy, že si můžu koupit HANOWA Sealander. Bude to verze bez chrono, v quartzu. V quartzu úmyslně a schválně: cena, využití moto a manuální činnosti a barevná kombinace, která doplní to, co mám doma. Parametry - quartz z CH, WR200m, diametr 44 mm, ocel, minerální mírně vypouklé sklo. Masivní tah. Cena příznivá. Co vy na to? Viktorinox byly už nad limit a žádné neoslovily, Swiss Military CX se líbily, ale cena a hlavně mají malé diametry (40mm). Prim Q také jsou cenově nad. obrázek vypůjčen z RLT watch a od výrobce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se