Jump to content

Breitling Veľký servis

Carlitos_ba

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Ja osobne by som do neautorizovaneho nesiel pokial nemas toho hodinara naozaj dobre overeneho. Vsetko moze ist ako po masle ale nemusi a potom mas problem... skoncis s nefunkcnymi hodinkami a sackom plnym dielov. V autorizovanom servise mas vacsiu zaruku ze problem vyriesia nech je akykolvek + dostanes zaruku ktora ma aj nejaku realnu hodnotu. Sheron ma dobru povest ale osobne som tam zatial daval robit len drobnosti. Par znamych tam malo Rolex na opravach a servise a vzdy bola hlasena spokojnost. V BA, BB a KE to mozes riesit aj cez WDL ale oni ich poslu do Pesti kde maju servis... robili mi tak TAGy a bolo to OK.

Tu si najdes info o servisoch https://www.breitling.com/sk-en/service/centers/sk/bratislava/

A tu o tom co ta to asi bude stat https://www.breitling.com/sk-en/service/prices/breitling/

Vortex díky za cenník

nie je to až take strašné cenovo aspoň teda na môj model ako pozeram a hlavne máš istotu že ti to naozaj vyriešia s original sučiastkami a ešte maš na 

servis 12 mesiacov záruku asi nemá význam špekulovať a davať takto drahe hodinky inam ako do oficialneho servisu radšej si každy rok odložiť na ten servis prachy bokom

a ked príde čas tak to človeka finančne nebolí a bude  mať pokoj že je o hodinky dobre postarane :)

• 4 months later...

Já dělal "kompletku / velký" servis ve Vídni a max spokojenost. Doporučili mě to z Dušáka, v té době měli jejich v Praze v rekonstrukci. 

U mých Breitling Bentley Motors, model: A25363 to vyšlo ale na 26,5k ;)

• 1 month later...
V 31. 5. 2020 v 10:18, D4B napsal:

Já dělal "kompletku / velký" servis ve Vídni a max spokojenost. Doporučili mě to z Dušáka, v té době měli jejich v Praze v rekonstrukci. 

U mých Breitling Bentley Motors, model: A25363 to vyšlo ale na 26,5k ;)

kde přesně prosím? ten Handelskai 52?

Edited by Ondazz