sima1one Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ahoj všem, aktuálně jsou jedny japonci v sekci prodám, líbí se mě, velikost podle mě super pro mě.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/135845-seiko-le-divers-srp233k/Co si o nich myslíte? A otázečka, jak budou vypadat bez ochrany shoulder? Nebo to se nenosí sundané?Nebudou tam díry po šroubech? Nevíte jak je řešeno prosím? Přemýšlím o nich. Díky )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Pokud se ti nelíbí červený shroud tak bych propátral po černém a vyměnil ho. Teoreticky by to neměl být problém Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Chlapi a co Zelos Abyss 3? Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 2. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Ahoj. Tak se hlásím po delším čase. Pokukoval jsem po různých hodinkách. Nejvíc asi Seiko. Sumo, Samuraj, želvy, atd. Potom jsem se zakoukal do SKX007/009. Dal jsem poptávku a klapalo to. Řekl bych až neuvěřitelně. Prakticky nové (1x na ruce) v záruce do 2024. Dokoupil jsem Belhamel gumu. Pár foto příkladem níže. A co dál? Nejvíc se mě teď líbí Hamilton Khaki Navy Frogman H77805335. Ale ještě jsem je u nikoho neviděl. Tak třeba časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se