Jump to content

Kotlick

Member_50
  • Content Count

    552
  • Joined

  • Last visited

About Kotlick

  • Rank
    Závislák
  • Birthday 02/02/1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    ORIS, SEIKO, CITIZEN, OMEGA, BREITLING

Contact Methods

  • Skype
    dave_kotlar

Recent Profile Visitors

1,193 profile views
  1. To vypadá jako bys to koupil od Vietnamce co měl pěstírnu konopí
  2. Beemane, je to super pecka. Ač hodinky nejsou úplně můj šálek kávy, ale nejsou ani daleko od toho co bych nosil, tak musím smeknout před nasazením, krásným výsledkem strojařiny a hodinařiny. Prostě super. Čtu to od začátku a ten vývoj je bomba a líbí se mi jak jsi schopný spojovat různé materiály, bronz, stříbro, nerez, keramika.....
  3. Vistárie je mrcha, to budeš muset hodně udržovat, jinak ti to vleze i kam nechceš. Naši to měli na pergole a ty několikametrové přírůstky ročně lezly celkem agresivně všude. Nakonec ty původní kmínky tak zesílily, že polámaly dřevěnou mříž, na které byly napletené... Nezbylo než uřezat u země i s dřevěnou mříží..
  4. Kotlick

    ARAGON

    @Xenomorfusno jo ale Vostoky jsou ruské stroje zvyklé na hrubé zacházení. Pošlu je někam na servis.
  5. Diky. Je to pešek. Bouchat s něma nebudu. Pošlu je někam na servis.
  6. No to jsem zvědav jestli si to nějak sedne. 12 sekund za minutu. Měřil jsem to stopkami a minuta na hodinkách má jen 48 vteřin na stopkách. To fakt nechápu
  7. Kotlick

    ARAGON

    Chlapi, taky se vám předbíhaly nové Aragony? Mám je dneska poprvé na ruce a dělá to 12 sekund za minutu, aktuálně už jsem 1 hod a 5 minut v plusu od rána.
  8. Dneska mám fungl nové Aragony se strojkem NH35 poprvé na ruce a předbíhají se o 12 sekund za minutu. Je to normální???? Má si to nějak sednout??? Tvl, to jsem ještě nezažil.
  9. Doporučuji toto: https://www.lupa.cz/historie-ceskeho-internetu/ Je to fakt pecka.
  10. Gravlax se povedl na jedničku Díky za rady a recept.
  11. To z toho vyvázli ještě dobře. V Pákistánu je 80 ran holí za pití alkoholu. Když jsem tam byl naposledy, tak když jsem pil na hotelu slivovici s kolegou, měl jsem v podstatě větší strach, než v 15ti letech z rodičů, když jsem se vracel ožralý z první diskotéky.
  12. Super díky z info. Ty napojované desky vypadají cajk, už jsem koukal na netu. Takže ty rozdíly v barevnosti jsou dané napojováním a různou tvrdostí/savostí dřeva. Kotvil jsi to přes prkno napřímo, nebo jsi měl prkna s drážkou ?
  13. Máš to super, jen proč je to jakoby flekaté? Dej sem prosím nějaké info, co to je za rozměr desek, jak jsi to kotvil a čím jsi natíral a čím ošetřuješ. Na něco takového se chystám.
  14. pokud to tam vleze, dej tam jen "by Beeman" a hotovo.
  15. Tak povedlo se to perfektně. Kuře asi 2 kila, do láku jsem vrazil 40g soli/1 litr, tymián, pepř, česnek a zázvor, lehce prohnal varem. Koupalo se to 36 hodin. Pak trouba na 220°C + vrtule, na hodinu a 10 min. Potíral jsem olejem se sušeným česnekem. Jako proti dýmové opatření jsem dal do pekáče pod mřížku brambory. Byly hotové dřív než kuře, tak na posledních 15 minut jsem tam vrazil pekáč s vodou. Ještě poznatek, brambory pod kuře už bych dopředu nesolil, ten okap je slaný dost. Možná je to jenom moje domněnka, ale tentokráte jsem dával kuře prdelí k větráku a asi se to líp pro
×
×
  • Create New...