Jurii Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Ako dlho mozu byť prim Quartz so založenou baterkou vypnuté cez korunku. Neublíži im ak sú tak to zastavené vytiahnutou korunkou ? Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Jurii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Neublíží. Jen je potřeba se hlídat, aby baterie časem nevytekla do strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Myslím, že jsem ještě neviděl vyteklou knoflíkovku. Ale neber to jako návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurii Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Myslím, že jsem ještě neviděl vyteklou knoflíkovku. Ale neber to jako návod.To ja teda už videl, a nedávno sem na antiku kúpil krásne prvé sporty a kolem baterie zelené a strojek taky postižen maglajzem zeleným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Do primiek ,kvalitných hodiniek treba kupovať len značkové baterky .Ked vytecie a niečo nedostatkové zožerie moze, to byt konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Taky si myslím že pár korun navíc za baterii nebude na škodu, když člověk uváži jakou paseku to může nadělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 tak tady by se mohlo více. Třeba - tyhle Primkový kalibry 200/210 se mi jeví vzhledem k počtu kamenů ve strojku celkem jako držáky, tedy solidní český výrobek, ale nemám praktickou zkušenost vzhledem k použitému materiálu a působení zubu času. Ovšem pár těch pár hodinek mám, tak mi přišlo na um to někdy osadit a vybalit na ruku do všedního dne.... Je to na ruku jiná liga než třeba japonské quarzky Seiko/Casio atd. nebo je to již věkem sešlé a má to být jen v kufříku? Jako důkaz schopností možností výroby národního podniku, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se