cody Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 (upraveno) Dnes jsem na Japonskem webu Citizen narazil na dva kousky ktere me zaujali. Cenu podle kurzu odhaduju na cca 8000kc a 14000kc bez dalsich poplatku. Vyrobce je ale nenabizi pro Evropu. Ty s modryma indexama a kalendarem jsem nedavno videl predstavene jako novinku ve Watchmagazinu. U tech s modryma ruckama nevim funkce - japonsky neumim - odhaduju to na stopky a datum. zdroj: http://citizen.jp/complication/lineup/cale...bu0010_66a.html http://citizen.jp/complication/lineup/chro...at1160_61a.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2008 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 Jeste v tomhle provedeni, nemuzu si pomoct. Libi se mi moooc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 (upraveno) a na buduci rok tu mame Citizen s Tourbillonem :-) samozrejme EcoDrive.. Upraveno 13. října 2008 uživatelem JAR0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 To je zert, nebo jsi to nekde videl? Docela by me to zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 a na buduci rok tu mame Citizen s Tourbillonem :-) samozrejme EcoDrive.. To je zert, nebo jsi to nekde videl? Docela by me to zajimalo. Samozřejmě že žert...."Eco Drive s Tourbillonem" ?! Světelný pohon Eco Drive není dostatečně výkonný, aby zvládl natahování, nebo pohánění, mechanického strojku s "Tourbillonem". Eco Drive mají pouze quartzový stroj. Někteří lidé si též často pletou Tourbillon, s otevřeným náhledem na setrvačku (nepokoj) náramkových hodinek. Tourbillon: zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 tieto su celkem piekne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Nejak jsem ve spechu prehledl ten ecodrive. Uz jsem doma, dik za upozorneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 tieto su celkem piekne.. No mne se zdaji celkem moc "ORLOJ" asi by jsem si pripadal jak kolotocar Eda. To ty prvni leve Citizeny od codyho to je taky sice preplacany ale pusobi tak nejak elegantne, mozna ten svetly cifernik. Jinac ten tourbillon jaky je to stejny jako gyrotourbillon nebo nebo jsou tam jeste nejake odnoze a ruzne typy ? Dik za odpoved nebo odkaz rad by jsem se vzdelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Dnes jsem na Japonskem webu Citizen narazil na dva kousky ktere me zaujali. Cenu podle kurzu odhaduju na cca 8000kc a 14000kc bez dalsich poplatku. Vyrobce je ale nenabizi pro Evropu. Ty s modryma indexama a kalendarem jsem nedavno videl predstavene jako novinku ve Watchmagazinu. U tech s modryma ruckama nevim funkce - japonsky neumim - odhaduju to na stopky a datum. zdroj: http://citizen.jp/complication/lineup/cale...bu0010_66a.html http://citizen.jp/complication/lineup/chro...at1160_61a.html google to prelozil takto : http://translate.google.com/translate?hl=c...at1160_61a.html no je to teda dost kostrbaty ale vypada to na stopky max 30 minut a mozna rezerva natahu ale tose mi moc nezda protoze ten malej cifernik vypada jako 24hodinovy indikator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Gyrotourbillon je vychytanejsi tourbillon. Jina konstrukce. Myslim ze je to vymysl JLC na svych hodinkach - ktere mimochodem ukazuji slunecni cas - coz me prijde zajimavejsi. Ale nejsem si JLC jist. Kdyz tyhle dve slova (tourbillon a gyrotourbillon) zadas do vyhledavace mas do zejtra co delat nez to prectes:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 No tak jsem to uz nasel pro ostatni neznale : tourbillon vychazi z potreby eliminovat zemskou pritazlivost pro kapesni hodinky ktere se nosi temer vyhradne svisle a tudis je setrvacka namahana jednim smerem a to ovlivnuje presnost toliko uvaha pana Bregueta a proto ji tedy zavrel do rotujiciho prstence ktery rozlozil pusobeni zemske tize na vlasek setrvacky rovnomerne po jejim obvodu. Firma JLC sestrojila prvni kalibr (170) s triramenym tourbillonem v roce 1844 No a gyrorotourbillon je vylepseni kde se nejedna pouze o plosnou rotaci ale prostorovou kolem dvou os firma JLC jej vyrobila a ma jej v klaibru 177 a osobne musim rici ze je to opravdova lahudka Gyrotourbillon I (jinac sfericky tourbillon) jak jej oznacuji je "monstrum" ktere obsahuje 121 soucastek a proto (nebo prave presto) vazi pohych 0.33 gramu (ano opravdu 1/3 gramu). Jinac kalibr 177 obsahuje 2 perka a ma rezervu chodu 150 hodin, ukazuje rezervu chodu a datum, mesic dokonce i prestupny rok na retrogradnich ruckach no a aby toho nebylo malo tak umeji i slunecni cas. Cena teto srandy je 415 tisic svicarskych franku. Informace jsem nacerpal z cerstve zakoupeneho casopisu WATCH magazine zari-rijen . 4_2008 to pro ty ktere by to zajimalo hloubeji jinac je tam i pekne popsano reseni slunecniho casu vrele doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Potomhle clanku jsem prisel na to, ze slunecni cas je hooodne zajimava komplikace. Hlavne fotky nejruznejsich reseni jak ho ukazat me dostali. Tehle clanek take vrele doporucuju. Jinak myslim si ze v kombinaci s ukazatelem vychodu a zapadu slunce s ukazatelem faze mesice by to byl neskutecnej narez! Slint... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Tak kdo je chce? http://www.crazy-time.it/showEN.asp?m=2&c=207 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se