valis Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Dobrý den, jsem tu dnes nový, potřeboval bych totiž poradit. Jsem z Olomouce a mám rozbité sklíčko na kapesních dvouplášťových hodinkách Havila. Je to rodinná památka, a rád bych je dal do použitelného stavu. Nevíte prosím o někom v Olomouci a okolí, kdo by byl schopen sklíčko vyměnit? Obroučka má průměr necelých 44mm, síla skla asi1,2mm. Moc děkuji za odpovědi. Budu rád, když mi případně napíšete, co je to za firmu atd. Zatím nashle. zavolej na tel. 737410503 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havila Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Těžká pochvala pro Valise! Sklíčko byl schopný upravit na přesnou velikost a moje Havily už zase "skáčou přes kaluže". Můžu vřele doporučit všem Olomoučákům a okolním. Má slušnou technickou základnu a spoustu náhradních dílů. Navíc je to mladý kluk vyučený v oboru, takže se my hanáci nemusíme bát, že by jsme neměli za padesát let kam zajít. Jen houšť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Těžká pochvala pro Valise! Sklíčko byl schopný upravit na přesnou velikost a moje Havily už zase "skáčou přes kaluže". Můžu vřele doporučit všem Olomoučákům a okolním. Má slušnou technickou základnu a spoustu náhradních dílů. Navíc je to mladý kluk vyučený v oboru, takže se my hanáci nemusíme bát, že by jsme neměli za padesát let kam zajít. Jen houšť.. Můžeš sem prosím hodit adresu provozovny a jméno? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havila Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Zavolej na to číslo v příspěvku nad mím. Je od Valise a je tam jeho telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Jo, Valis je šikovnej, mě dal dokupy rozsypaný ruský chronografy Strela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se