City Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Zdravím vás Viete mi poradiť odkiaľ sa dájú kúpiť Seiko SNKL15?Kľudne môže byť aj japonská stránka, ale ideálne nejaká EU stránka kvôli DPH. Ďakujem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Doporučuji e-bay www.ebay.com chtěl jsem vložit odkaz, ale nešlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 https://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNKL15-SNKL15J1-21-Jewels-Automatic-Japan-Made-30m-WR-Box-Manual-/132937180406 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 20. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 a čo poviete na túto stránku? https://www.sports-watch-store.com/seiko-5-sports-automatic-male-watch-snkl15k1-snkl15/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Kdysi mi znamy doporucoval Skywatches, ze s nimi nebyly problemy. https://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-automatic-watch-snkl15k1-snkl15k-snkl15.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 tak to je super, idem ich odtiaľ objednať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Jenom pocitej s tim, ze si nejspis budes muset doplatit dan a clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 to mi je jasné, ale aj tak je to fajn cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Jo, ta cena je velmi přívětivá. Sám jsem tam nikdy nekupoval, ale jeden člen říkal, že z tama parkrat něco bral a nebyl žádný problém. Zkušenost mám z těch US šedivek jenom s Ashford a tam Seiko asi není. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Tak se potom prosím poděl o zkušenost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 22. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 viem že niekto z fóra už objednával z Ashford, ale tam tie Seika nemajú. Samozrejme že sa podelím o skúsenosti.(dúfam že prídu aj zo správne vyplnenou záručnou kartou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 31. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Hodinky objednané s krabičkou 22.1.2020 na Českú adresu. Prišli 31.1.2020, takže za mňa absolútna spokojnosť. A ako bonus prišli bez doplatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Ještě jeden příspěvek a můžeš je poslat dál ;o) (Moje první automaty byly modrásky SNKL43K1 - pro jistotu dvoje - byly to přece hodinky nafurt, že.SNKL je hezká řada a i t tahy jsou naohýbané docela zdařile.Půl roku jsem se z nich těšil. než jsem se jich přebažil ;o) Tak si je zatím užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 1. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 tak ja mám taktiež aj iné automaty, no chcel som skúsiť ako mi sadnú tieto ospevované elegantnejšie 5ťky.Popravde spracovanie za danú sumu prevýšilo moje očakávania - videa a review na internete neklamali. Hodinky vyzerajú spracovaním na úrovni oveľa drahších kúskov.Čo sa týka ťahu, tak skúsim ako im pristane koža. Trošku čo mi na nich vadí je veľkosť (momentálne nosím 42mm), ale je to asi len o zvyku a ak si nezvyknem tak ich posuniem ďalej. (áno už budem môcť ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jo. 42 je moje optimum. Na kůži jsem modrásky měl taky, chtěl jsem jim dát roli "skorooblekovek" na kůži a překlápěčce,ale zjistil jsem, že bych je využil asi tak nulakrát do roka, tak je pošťák zanesl jinam... Ty tvoje jsou vrcholem decentnosti v dané třídě...(IMHO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiq Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Na kuzi budou super. Navic k tomu stribrnemu cifru si muzes dovolit opravdu jakykoliv odstin kuze!Jaky je ten tah? Je to takove to klasicke petkove chrastitko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 3. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) presne tak je to úplné chrastítko Ale som rád že šetrili na ťahu a nie na hodinkách, lebo ten sa dávždy dá vymeniť. Akurát premýšlam že vyskúšam objednať čiernu kožu, alebo tmavo hnedú. Upraveno 3. února 2020 uživatelem City Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Ale no tak... Chrastítko... Říkejme "chřestýš" - to zní chlapácky ;o) Po slovensky tuším štrgáč... Upraveno 3. února 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 chlapácky to možno znie, ale mali by sme to nazývať pravým menom PS: Po Slovensky je to štrkáč ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Jojo. Toho hada budu nazývat pravým jménem a tomu depilátoru se vyhnu. Je to hanobení celkem zdařilých hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se