Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte náhodou kde by se dal sehnat strojek do tohoto modelu CITIZEN ? Dále by bylo taky třeba těsnění, které se pravidelně neměnilo a tím pádem se do strojku dostala voda.

Prosím o radu, jak by se tyto hodinky daly dostat do funkčního stavu. Je to srdeční záležitost takže je nechci vyhodit.

Díky

post-3664-1217540764.jpg

post-3664-1217540784.jpg

Odesláno
  ¨safi napsal:
Zkus oficiální servis citizen v ČR. Pokud by ti nepomohli, lze najít šikovné hodináře v zahraničí na Seiko and Citizen foru (kdyžtak můžu pomoct)

V České republice už jsem byl v Citizen servisu - doporučili mi koupit hodinky nové ... Pokud bys to teda nějak rozhodil na zahraničních fórech, bylo by to super. Já jsem prohledával googlem internet ale o tomhle modelu ani zmínka ani fotka.

Zatím díky za pomoc

Odesláno
  autoEKOmotion napsal:
V České republice už jsem byl v Citizen servisu - doporučili mi koupit hodinky nové ... Pokud bys to teda nějak rozhodil na zahraničních fórech, bylo by to super. Já jsem prohledával googlem internet ale o tomhle modelu ani zmínka ani fotka.

Zatím díky za pomoc

Otázkou je kolik stojí nové...při opravě musíš platit dopravu tam i zpět a pojištění, náhradní díly

Odesláno
  ¨safi napsal:
Otázkou je kolik stojí nové...při opravě musíš platit dopravu tam i zpět a pojištění, náhradní díly

Právě že problém je v tom, že doporučili koupit úplně nové ale jiné hodinky. Tento typ bohužel nikde není k nalezení. Když tak na to prosím zkus třeba podle dýnka někde mrknout ve svých zdrojích.

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...