only Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Ahoj, tak jsem se dneska hodně nasmál při čtení Watchmagazinu, čísla květen-červen 2008, kde je rozhovor s Nicolasem Courcouxem, ředitelem regionálního marketingu a mimo jiné tam pro demonstraci toho, jak jsou inovativní a neortodoxní firma, popisuje, že v roce 2006 uvedli na trh kompletně černé hodinky-černý číselník, indexi a ručičky. Je tam pak doslovně k popisu těch hodinek uvedeno: K odečítání času se moc nehodí. Na zápěstí svého majitele ale fungují, ovšem trochu jinak. Je to poselství: jsem pánem svého času, nemusím nikam pospíchat ... Tat to jsou fakt super hodinky Jsem asi hodně konzervativní, ale základní funkci hodinek, tedy měření času a možnost se ten čas nějak dozvědět po nich vyžaduji. Samozřejmě design je velice důležitý a hlavně jeho hodnocení čistě subjektivní ale tohle ... Jenom doufám, že až si půjdu jednou koupit své oblíbené BMW, tak mi v prodejně neřeknou, že v rámci hledání nové cesty a inovací vyrábí BMW vozidla ve kterých sice vrčí motor, ale vzhledem k tomu, že tam nedali převodovku, tak ta auta nejezdí. Má to ale zase výhodu, že se v tom autě nikdy nenabourám a ušetřím hodně peněz za benzín díky této skvělé inovaci! Super! řeknu, zabalte mi rovnou dvě sebou! Jinak na hodinky fa. Hublot jsem se koukal a je tam dost pěkných a zajisté i kvalitních hodinek (soudě dle ceny), takže Hublot samozřejmě něchci jinak v žádném případě zesměšňovat, ale tohle mě opravdu pobavilo. Only. PS:vlastní tady někdo Hubloty? případná spokojenost?
INA Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Na tech "All Black" Hublotech se po pochopitelne take dovis kolik je hodin, akorat ne letmym pohledem... Mimojine pekny clanek od Safiho o Hublot je tady.
PhoeniX Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Mají pěkně udělaný rotory - takový prořezávaný. Členové chronomagu jistě znají. Jinak takové hodinky nehodinky dělá taky Bell Ross. Výrobci se prostě snaží zaujmout i takovými cáklými modely. Ale já bych je taky nekoupil, jsem konzerva.
safi Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 (upraveno) Ahoj, tak jsem se dneska hodně nasmál při čtení Watchmagazinu, čísla květen-červen 2008, kde je rozhovor s Nicolasem Courcouxem, ředitelem regionálního marketingu a mimo jiné tam pro demonstraci toho, jak jsou inovativní a neortodoxní firma, popisuje, že v roce 2006 uvedli na trh kompletně černé hodinky-černý číselník, indexi a ručičky. Je tam pak doslovně k popisu těch hodinek uvedeno: K odečítání času se moc nehodí. Na zápěstí svého majitele ale fungují, ovšem trochu jinak. Je to poselství: jsem pánem svého času, nemusím nikam pospíchat ... Tat to jsou fakt super hodinky Jsem asi hodně konzervativní, ale základní funkci hodinek, tedy měření času a možnost se ten čas nějak dozvědět po nich vyžaduji. Samozřejmě design je velice důležitý a hlavně jeho hodnocení čistě subjektivní ale tohle ... Jenom doufám, že až si půjdu jednou koupit své oblíbené BMW, tak mi v prodejně neřeknou, že v rámci hledání nové cesty a inovací vyrábí BMW vozidla ve kterých sice vrčí motor, ale vzhledem k tomu, že tam nedali převodovku, tak ta auta nejezdí. Má to ale zase výhodu, že se v tom autě nikdy nenabourám a ušetřím hodně peněz za benzín díky této skvělé inovaci! Super! řeknu, zabalte mi rovnou dvě sebou! Jinak na hodinky fa. Hublot jsem se koukal a je tam dost pěkných a zajisté i kvalitních hodinek (soudě dle ceny), takže Hublot samozřejmě něchci jinak v žádném případě zesměšňovat, ale tohle mě opravdu pobavilo. Only. PS:vlastní tady někdo Hubloty? případná spokojenost? Pan Nicolasem Courcouxem je velmi příjemný chlapík, skvěle jsme si popovídali a pokusili jsme se jejich pojeti moderní hodinařiny přiblížit čtenářům ve zmíněném článku na chronomagu. K tomu all in black modelu - pan N.C. řekl, že jejich klienti chtějí neokázalé ale unikátní hodinky. Hodinky člověk nenosí proto, aby věděl kolik je hodin, ale kvůli pocitu z nošení. Zejména s tou druhou větou se plně ztotožňuji. Je jedno jestli člověk nosí Omegy, Primky, nebo Hubloty....hlavně když on sám z nich má dobrý pocit a okolí mu může vlést na hrb :-) Upraveno 1. srpna 2008 uživatelem ¨safi
PhoeniX Odesláno 1. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2008 Tak já teda potřebuju dvě věci. Dobrý pocit a dobrou čitelnost.
only Odesláno 2. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Safi, já se do Hublotu a potažmo do Nicolase Courcouxe vůbec nechci navážet a už vůbec ne potom, co jsem si přečetl ten článek, jehož jsi spoluautorem. Byl zajímavýa některé vyobrazené modely se mi opravdu docela líbily. Jen jsem tím vším chtěl vyjádřit svůj názor, že mi připadá srandovní, když se u hodinek takřka nedá přečíst kolik je hodin. Mám k hodinkám spíš konzervativní přístup a tak mi věta: "Hodinky člověk nenosí proto, aby věděl kolik je hodin, ale kvůli pocitu z nošení" připadá legrační. Pak už se podle mě nejedná ani tak o hodinky, ale pouze o šperk. Nicméně také chci mít z hodinek na ruce dobrý pocit a pokud ho mám, tak je mi také jedno co si o tom kdo myslí. Only.
safi Odesláno 2. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2008 Safi, já se do Hublotu a potažmo do Nicolase Courcouxe vůbec nechci navážet a už vůbec ne potom, co jsem si přečetl ten článek, jehož jsi spoluautorem. Byl zajímavýa některé vyobrazené modely se mi opravdu docela líbily. Jen jsem tím vším chtěl vyjádřit svůj názor, že mi připadá srandovní, když se u hodinek takřka nedá přečíst kolik je hodin. Mám k hodinkám spíš konzervativní přístup a tak mi věta: "Hodinky člověk nenosí proto, aby věděl kolik je hodin, ale kvůli pocitu z nošení" připadá legrační. Pak už se podle mě nejedná ani tak o hodinky, ale pouze o šperk. Nicméně také chci mít z hodinek na ruce dobrý pocit a pokud ho mám, tak je mi také jedno co si o tom kdo myslí. Only. Jo hele v pohodě
bromep Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Ale pozor! Ony ve tmě svítí! ale černě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se