Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno
  radek_0303 napsal:
To nic nemění na tom, že obě verze vypadají stejně. Stejně ocucaně. A že se tou "úchvatnou" finalizací ETA strojku nechlubí průhledným dýnkem. Se divím.

myslím, že kdyby ti je někdo vnutil násilím tak bys je určitě nosil - já klidně

- jinak ta zapráskaná eta od un není vůbec špatná ;) - určitě jsi postřehl, že většina modifikovaných kalibrů vychází ze základu nějakého eta stroje -

Návštěvník YPO?
Odesláno
  mnovace napsal:
hlavně si tady nikdo nic neberte, jo a neberte to osobně

ty překližko, vypadá to že už jsi ulysného ládina vzal na milost...

... úlysák jako takový mi nikdy nevadil, tam to bylo osobní :) ...

Odesláno
  YPO? napsal:
myslím, že kdyby ti je někdo vnutil násilím tak bys je určitě nosil - já klidně

- jinak ta zapráskaná eta od un není vůbec špatná ;) - určitě jsi postřehl, že většina modifikovaných kalibrů vychází ze základu nějakého eta stroje -

Proti ETA opravdu nic nemám, dokonce ji mám ve svých hodinkách - bez dodělků, jen jsem viděl už hezčí finalizace než tady od UN. A to nejsem na fóru dlouho, jak si lze všimnout.

Návštěvník YPO?
Odesláno
  radek_0303 napsal:
Proti ETA opravdu nic nemám, dokonce ji mám ve svých hodinkách - bez dodělků, jen jsem viděl už hezčí finalizace než tady od UN. A to nejsem na fóru dlouho, jak si lze všimnout.

máš recht, UN v nižších patrech asi není přezdobený a k nakousnutí, ale reprezentuje svoje jméno naprosto skvěle - UN má jedinou slabost a to, že v některých očích vypadá moc přezdobený,metrosexualní,vyzývavý, ale svojí tradici minimálně v přesnosti a zpracování si drží a doufám, že držet bude - UN jsou hodinky ke kterým bych se někdy rád vrátil - je totiž hrozně málo modelů u k kterých, když vytáhneš korunku,nařídíš čas a zpátky jí zašroubuješ máš pocit dokonalosti

Odesláno
  YPO? napsal:
UN jsou hodinky ke kterým bych se někdy rád vrátil - je totiž hrozně málo modelů u k kterých, když vytáhneš korunku,nařídíš čas a zpátky jí zašroubuješ máš pocit dokonalosti

OT: U kterých značek jsi měl ještě ten pocit? Rolex? Sbírám podklady. Díky.

Návštěvník YPO?
Odesláno
  PhoeniX napsal:

nemá smysl psát konkrétní značky - ten pocit už máš prostě v obchodě, když to vyšroubuješ,zašroubuješ a nikde si nic nekinklá, drží si to "stopu",nemusíš "hledat" závit a je to bytelné i když titěrné - pochopitelně to není jenom o korunce, ale o celkovém dojmu - na to, ale nelze nastavit objektivní měřítko,každý to máme nastaveno jinak

Odesláno
  PhoeniX napsal:

Rolex - dobrý, ale bezkonkurenčně nejlepší v tomhle ohledu je Blancpain. Měl jsem Blancpain Flyback Chronograph a tam je to opravdu rozdíl neporovnatelnej - od všech značek, který mi kdy prošly rukama. Korunka i matičky okolo tlačítek se šroubovaly tak lehce a precizně, že jsem to už už žádnejch jinejch hodinek nezažil. :)

Odesláno
  romulada napsal:
Rolex - dobrý, ale bezkonkurenčně nejlepší v tomhle ohledu je Blancpain. Měl jsem Blancpain Flyback Chronograph a tam je to opravdu rozdíl neporovnatelnej - od všech značek, který mi kdy prošly rukama. Korunka i matičky okolo tlačítek se šroubovaly tak lehce a precizně, že jsem to už už žádnejch jinejch hodinek nezažil. :)

To mě podrž. Blancpain se mi taky líbí, ale je na mě už moc vysoko. V budoucnu plánuju nějakou "šlehu", neb tak vysoko nedosáhnu. Fifty fathoms stojí 1/4 míče. Díky za postřeh.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...