Olin.uj Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Dobrá práce... I já jsem párkrát takto displej "opravoval". Taktéž z dobrým výsledkem. Naposledy u CA-85, modul. 134. Tyto displeje byly na bleeding celkem náchylné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 3 hodinami, MartyH napsal: Pustil jsem se do boje s vyteklým displejem u Casio A201. Po hodině a půl urputného boje se mi podařilo dosáhnout celkem uspokojivého výsledku. Vím, že se to tu již řešilo, přesto zde je několik poznatků: 1) Lépe se pracuje s menšími útvary, proto je dobré ty velké rozmělnit tisknutím do jejich středu. 2) Menší útvary pak tlačit rovnoměrně ke všem okrajům displeje, hlavně k hornímu a spodnímu. 3) Je dobré se vyvarovat přílišnému rozptýlení do "mlhy", s tou se mi pracovalo nejhůř, zejména pokud je v rohu displeje. 4) Pokud se mlha vytvoří, že dobré k ní dotlačit celistvý útvar, který by jí měl pohltit. 5) Snažit se vše směrovat k hornímu nebo spodnímu kraji displeje. 6) Hlavně dostatek času a trpělivosti, protože občas je to o nervy. Několikrát se mi stalo, že jsem měl již téměř hotovo a když jsem se snažil zbavit těch nejmenších hajzlíků, najednou se mi na opačném konci objevily nové leaky... Jinak jako podklad pod displej jsem použil kousek toaleťáku, samozřejmě jemného a vytlačování jsem prováděl přes bavlněnou látku (ze starých spoďárů je ideální ). Když odhlédnu od nároku na psychickou vyváženost, jedná se o poměrně fyzicky náročnou činnost, zejména pokud jste po operaci ramene... Super, dobrá práca, parádne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Díky MartyH za zkušenosti. Možná je časem využiju. Asi před rokem se mi na jedněch, co jsem kupoval jako nové a roky jen stojí na stojanu, objevil tenhle "červ". Zatím je mimo důležitá místa, ale časem se asi rozjede. Trochu mě udivuje, že skvrna má jinou barvu než znaky na displeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 16 minutami, jendazhor napsal: Díky MartyH za zkušenosti. Možná je časem využiju. Asi před rokem se mi na jedněch, co jsem kupoval jako nové a roky jen stojí na stojanu, objevil tenhle "červ". Zatím je mimo důležitá místa, ale časem se asi rozjede. Trochu mě udivuje, že skvrna má jinou barvu než znaky na displeji. Pekné hodinky. Ako píše MartyH, treba to opraviť čím skôr, s malými škvrnami sa lepšie pracuje. To je aj moja skúsenosť. Kúpil som Casia, na fotkách od predajcu čistý displej. Prišli s malou škvrnou rovno v strede displeja. Chcelo to riadnu dávku trpezlivosti ale podarilo sa mi ju vytlačiť mimo obzor. Idú už pár mesiacov. Prajem nech sa to podarí aj u tvojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se